29 Ağustos 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : SoftOrbits Sketch Drawer Pro

SoftOrbits Sketch Drawer Pro Ücretsiz indir

SoftOrbits Sketch Drawer Pro, fotoğrafların kalem eskizlerine dönüştürülmesi için tasarlanmış bir tür fotoğraf düzenleme yazılımı aracıdır. Bu program, kullanıcıların siyah-beyaz ve renkli kalem resimleriyle normal fotoğraflarını çekmelerini sağlıyor. Bir kurşun kalem kroki oluştururken, en çok tercih edilen ayarlarınızı ve seçeneklerinizi seçebilirsiniz. SoftOrbits ile fotoğrafları iki yolla düzenleyebilirsiniz: el ile hazır hazır ayarların yardımıyla. Bu hazır ayarlar yeni başlayanlar tarafından kılavuz olarak kullanılabilir.

Dijital fotoğraflarınızı sanat eseri haline getirin! SoftOrbits Sketch Drawer Pro, resimleri birkaç basit tıklamayla ve birkaç kaydırıcı tweaks’ında eskizlere dönüştürür.

Bu kroki dönüştürücü resmi, sıradan bir fotoğrafın renkli elle yapılmış bir çizimini üretir; kalem tutamasanız bile doğru kalem vuruşları düzenler. Eskiz Çekmece eskizlere eğlenceli fotoğraf dönüştürme yapar!

Bir Fotoğrafı Eskizin içine Nasıl Döndürürsünüz?

Şaşırtıcı bir şekilde, bir sanatçı olmasanız bile fotoğrafların kalem eskizlerine dönüştürülmesi o kadar da zor değildir. Aslında, bir resmi kroki haline getirmek için ihtiyaç duyduğunuz tek şey, fotoğrafın eskiz yazılımıyla donatılmış bir bilgisayarıdır. Eskiz Çekmecesi hızlı, küçük ve son derece kullanımı kolay. Bir resim açın, sonuçtan hoşlanana kadar sürgüleri hareket ettirin ve harika bir kalem eskizi üretmek için “Kaydet” i tıklayın!

Yaratıcılığınızı açığa çıkarın

Fotoğrafları kalem ya da kurşun kalem eskizlerine dönüştürme, birkaç dakika içinde renkli çizimler veya suluboya resim oluşturma olanağı sağlayan çok sayıda hazır ayar mevcuttur. İstediğiniz stille mükemmel olan bir çizim oluşturmak için her hazır ayarı değiştirebilirsiniz.

İmlecinizi her resmin üzerine getirin ve orijinal bir resim görürsünüz.

Bir Düğmeye Tıklayarak Renkli Kalem Eskizleri Oluşturun

Doğru bir şekilde kurgulanmış kurşun kalemlerle mükemmel renkli bir eskiz oluşturma kolaylaştı olamazdı. Bir kalem tutun ya da kendi kalemi tutmanız gerekmez! Bir fotoğrafı renkli bir çizime dönüştürmek için Sketch Drawer gerekiyor.

Eskiz Çekmeci, renkli ve siyah-beyaz eskizlerin eşit derecede kolaylıkla üretilmesini sağlar. Bir fotoğrafı renkli çizime dönüştürmek için “Renkli Eskiz” kutusunu tıklatarak renkli kalemlerle çizin veya bir grafit kalem ile çizmek için kutuyu silin. Resimleri eskizlere dönüştürmek ve bunları JPEG dosyaları olarak kaydetmek yalnızca birkaç tıklama ve ince ayar yapacaktır. Fotoğrafları birden fazla resim seçeneğine sahip eskizlere değiştirin.

Toplu Fotoğraftan Eskiz Dönüşümüne

Aynı seçeneklerle eskizlere dönüştürülen bir dizi fotoğraf ister misiniz? Kaç tane olursanız olun fotoğraflarınızı eskiz haline getirin! Kullanılabilir toplu mod, Sketch Drawer’ın yeni başlayanlar için bile kolayca resimleri eskiz hale getirebilmesini sağlar. Sketch Drawer toplu halde tek bir resmi dönüştürebilir veya tüm klasörleri işleyebilir. Başlamadan önce tüm ayarları yapmayı unutmayın, birkaç dakika içinde bir dizi mükemmel eskizle ödüllendirileceksiniz.

Otomatik olarak başlayacak veya aşağıdaki bağlantıyı manuel olarak indirebilirsiniz.

SoftOrbits Sketch Drawer Pro ücretsiz indirin.

Sketch Drawer Pro için indirme bağlantısı yukarıda sağlanmıştır. Sketch Drawer Pro’yı indirin ve yükleyin ve aşağıdakilerle kaydedin:

Özel lisans anahtarı: SKT5-PRO-QMHXQ-TSVTQ-CSNYR

Programı ilk çalıştırdığınızda lisans anahtarını girmeniz istenecektir. Bunu önceden ihbar almışsanız, daha önce lisans anahtarını hatırlayacağından kayıt yaptırmanız gerekmeyebilir. Keyfini çıkarın! Sketch Drawer Pro’yu geliştiricinin web sitesinden indirip kurarsanız lisans anahtarının çalışmayacağını lütfen unutmayın. Yukarıda verdiğimiz bağlantıyı indirip kurmalısınız.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, SoftOrbits, Sketch Drawer Pro]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU