20 Ağustos 2017 Pazar

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : WhatsApp'ı tüm samsung telefonları için indirmek mümkün mü ?

WhatsApp’ı tüm samsung telefonları için indirmek mümkün mü ?

Mümkün ama bu Samsung telefonunuzda çalışan işletim sistemine bağlı olacaktır.

Android işletim sistemini kullandığınızdan, yalnızca WhatsApp arayabileceğiniz Play Store’u ziyaret etmeniz gerekiyor. Aramayı yaptığınızda birçok uygulama önerisi görebileceğinizi unutmayın. WhatsApp Messenger adlı dosyanın doğru uygulama olduğunu görün . Önerilen uygulamada ifadeler veya duvar kağıtları gibi ekler bulunmalıdır.

Samsung cihazlarının temel gereksinimi, Android sürüm 2.1 veya üstüdür. Dahası, en az 1,5 MB boş alan saklanması gerekir. Fotoğraftan, verilerden ve uygulamadan geçireceğiniz videoları depolayabilmek için daha fazla alana sahip olmak en iyisidir. Samsung telefonunuz Windows veya Symbian işletim sistemini kullanıyorsa, sırasıyla Windows Phone Store veya tarayıcıdan https://www.whatsapp.com/nokia/ adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Aynı şekilde, cihazınızda çalışan ya da etkin bir SIM kart bulunmalıdır. Uygulamayı indirdikten ve yükledikten sonra, telefon numarasını doğrulamanız gerekir. Bu sayı, WhatsApp üzerinde yalnızca tek bir hesapla kullanışlı olur.

Samsung, dünyanın en ünlü mobil cihazları arasında yer almaktadır. Mesajlaşma söz konusu olduğunda, WhatsApp çoğu Samsung telefonuna daha uygundur. Aslında, Android işletim sistemlerini çalıştıran yeni cihazların çok az parazit olacağı düşünülmektedir. Bu şekilde uygulama sorunsuz çalışıyordu.

WhatsApp ürününü indirmeyi veya kurmayı planladığınız bir Samsung telefonunuz varsa, o zaman uyumlu bir cihaz olduğundan emin olun. Cihazınızın, uyumluluk veya güvenlik sorunları olmadan uygulamayı indirip yükleyebilecek olup olmadığını kontrol edebilirsiniz .

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, WhatsApp, samsung, telefon]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU