22 Ağustos 2017 Salı

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : WhatsApp yeni metin tabanlı durum özelliklerini duyurdu

WhatsApp yeni metin tabanlı durum özelliklerini duyurdu

Bugün başlayarak, popüler arama ve mesajlaşma servisi WhatsApp, iOS uygulaması ve web için metin tabanlı yeni durum özellikleri sunuyor.

İlk başlatıldığında, durum özelliği yalnızca basit bir metindir. Bu yılın başında, WhatsApp fotoğraf ve video paylaşma becerisini kazandırdı . Bugün güncelleme ile, kullanıcılar artık bir yazı tipinin seçimi, arka plan rengini ve hatta bağlantıları içerebilir metin tabanlı durumlarını oluşturabilir.

Bugün, WhatsApp eğlenceli, kendilerini ifade etmek WhatsApp Durumu 250 milyon aylık iOS ve Android kullanıcıları için yeni bir yol açıkladı. Yeni özellik, yaratıcı metin tabanlı durum güncellemelerini paylaşmayı kolaylaştırır. Şimdi, asla ailenize ve arkadaşlarınıza söz vermeyi düşünmek zorunda değilsiniz. İster tatil tavsiyeleri ister bir partinin adresi hakkında bir grup hakkında bilgi vermek metin tabanlı durum özelliği, kişilerinizi eğlenceli ve kişisel bir şekilde güncellemenize olanak tanır. Metin durumlarını özelleştirmek için, kullanıcılar belirli bir yazı tipi ve arka plan rengini seçebilir veya bağlantıları içerebilir.

WhatsApp ayrıca, durum özelliğini kullanmak için bazı ipuçları verir:

Durum güncellemenizi kimlerin görebileceğini kontrol edin : WhatsApp’ın gizlilik ayarlarında, güncellemenizi alacak kişileri seçme seçeneğiniz vardır. Aşağıdaki üç seçenek arasından seçim yapabilirsiniz: “kişilerim” “hariç” … “ve” sadece ile paylaş … ”

Durum güncellemenizi kimlerin görebildiğine bakın : Güncellemenizi gören kişilerin bir listesini görüntülemek için Durum güncellemesinin altındaki göz simgesine dokunun.

Güncellemeye cevap ver : Durum güncellemesini gördüğünüzde bir yanıt düğmesi var, böylece herhangi bir fotoğrafı, videoyu veya GIF’yi yorumlayabilirsiniz. Yanıtla’ya dokunduğunuzda, mesajınız Durum güncellemesinin bir minyatürüyle bir WhatsApp sohbetinde gönderilecektir.

Web’de iOS ve Android’de bu yeni durum türlerini oluşturabileceğiniz ve görüntüleyebileceğinize benziyor görünse de şu an için yalnızca görüntüleme gözüküyor. Bu yaz, WhatsApp günlük 55 milyar mesaj gönderen 1 milyar günlük aktif kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

WhatsApp Messenger, App Store‘dan ücretsiz indirilebilir .

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, WhatsApp]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU