29 Ağustos 2017 Salı

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Yazılım kullanmadan Bilgisayarınızın ekranını başkalarıyla nasıl paylaşırsınız ????

Bilgisayar ekranını başkalarıyla paylaşma

Bilgisayar ekranınızı başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yol vardır. Bazı yöntemler bilgisayar ekranınızı paylaşmak için bazı yazılımları indirmenizi ister ve çoğu durumda iki tarafın da aynı yazılımın bitiminde kurulu olması gerekir. Bu yazılım programlarından herhangi birini yüklemeden bilgisayar ekranınızı başkaları ile paylaşmanın alternatif bir yolu var mı ?

Bilgisayar Ekranınızı Başkaları ile Paylaşın

İnsanlar her zaman kolay yolu tercih eder. Bilgisayar ekranınızı paylaşmak istediğinizde, en ağırlaştırıcı şeylerden biri, ekranı paylaşmak için gerekli çeşitli yazılımları indirmektir; ancak hangi programı kullanacağınızı kabul etmeyebilirsiniz. Ekranı paylaşmak için Team Viewer’ı tercih edebilirsiniz, ancak arkadaşınız bazı diğer yazılımları tercih edebilir. Böylece, bilgisayar ekranınızı başkaları ile paylaşmayı zorlaştırıyor. Tüm bunlardan kaçınmak için şimdi “ScreenLeap” sahibiz.

ScreenLeap Nedir?

ScreenLeap, ekranınızı başkalarıyla bir tarayıcı aracılığıyla paylaşmanızı sağlayan bir web sitesidir. ScreenLeap’in en büyük avantajı, görüntüleyicinin dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon gibi herhangi bir cihazı kullanarak bilgisayar ekranınızı görebilmesidir.

Hiçbir şey indirmeniz veya herhangi bir şey yüklemeniz gerekmez. ScreenLeap sadece tarayıcınız üzerinden çalışır. Hizmet günde iki saat kadar kullanmakta özgürdür. Bunun ötesinde, kaydolabileceğiniz farklı düzeyler var ve ücretler çok uygun..

Bilgisayar Ekranınızı Başkaları ile ScreenLeap Kullanarak Paylaşma Adımları

1.     İlk adım, ScreenLeap web sitesine gitmektir. “Share your screen now!” yazan büyük yeşil renkli bir düğme görebilirsiniz.

2.     Bir Java çalışma zamanı açılır penceresi görüntülenir. Çalıştır’ı tıklayın.

3.     Bundan sonra, ekranınızın görünür olduğunu belirten bir mesaj görüntülenir.

4.     Bilgisayarınızın ekranını görmek isteyen kullanıcıyla paylaşılması gereken bir URL’yi ve kodu görebilirsiniz. Bu URL’yi ve kodu kopyalayın.

5.     Şimdi, bilgisayar ekranınızı görmek isteyen diğer kişinin, adres çubuğuna girdiğiniz URL’yi girmesi veya ScreenLeap web sitesini ziyaret etmesi ve orada kodu girmesi gerekiyor. Bu kadar. Herhangi bir kurulum veya yazılım indirmeden bilgisayar ekranınızı başkalarıyla kolayca paylaştınız.

Bilgisayar ekranınız başkalarıyla paylaşıldığında, bilgisayarınızın ekranında görüntülenen bir mesaj görebilirsiniz. Açılır pencerede “Tüm ekranınızı paylaşın“, “Dikdörtgen içinde paylaş” gibi birkaç seçenek ve paylaşımı durdurma ve paylaşımı duraklatma seçenekleri sunan bu pencereyi paylaşımı denetlemek için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ekranınızı kaç kullanıcı tarafından görüntülendiğini gösterir.

Sadece bilgisayar ekranınızı başkalarıyla paylaşamazsınız, aynı zamanda ekranı görüntülemek için size URL veya kod gönderdikten sonra ekranlarını da izleyebilirsiniz. Bu kullanışlı bir özellik, ScreenLeap‘i bilgisayar ekranınızı başkalarıyla paylaşmanın en kolay ve en iyi yollarından biri yapar .

ScreenLeap’i kullanarak, kullanıcılar artık bilgisayar ekranlarını başkalarıyla kolayca paylaşabiliyor. Meslektaşlarınızla hızlı bir görüşme yapmanız veya bir sunum yapmanız veya videolarınızı ve resimlerinizi arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanız gerektiğinde çok yararlıdır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Yazılım, Bilgisayar, ekran]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU