1 Ağustos 2017 Salı

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Hoş Geldiniz Ekranı'nı devre dışı bırak

Windows 10 Hoş Geldiniz Ekranı’nı devre dışı bırak

Windows’u uzun zamandır kullanan herkes, sistem güncellemelerinin her zaman planlandığı gibi gitmediğini biliyor. Güncellemeler, uygulamalarınızı dağıtabilir, sisteminizi uygun olmayan saatlerde yeniden başlatabilir ve yalnızca can sıkıcı olabilir.

Fark ettiğim Windows 10 güncelleme işleminin daha sinir bozucu yönlerinden biri (özellikle Insider Önizlemesi oluştururken), hoş geldiniz ekranı ‘yalnızca bir an’ daha uzun süre gösterebilir . Aslında, bazen bazen bazen Windows’un “hazır her şeyi hazırlanıyor” halindeyken masaüstüne erişebilmeniz saatler gibi saatler gibi görünebilir . Şans eseri, Windows 10 Creators Update (Sürüm 1703) kullanıyorsanız, Microsoft’un “Windows hoşgeldiniz deneyimi” olarak bahsettiği hoş geldiniz ekranını devre dışı bırakabilirsiniz.

Windows 10 Hoş Geldiniz Ekranı’nı devre dışı bırak

Ayarlar / Sistem / Bildirimler ve eylemler bölümüne gidin. Aşağı kaydırın ve güncellemelerden sonra bana Windows karşılama deneyimini göster ve neyin yeni ve önerilen olduğunu vurgulamak için zaman zaman oturum açtığımızı göster .

Bu, yeni bir büyük sistem güncelleştirmesi indirildikten ve yüklendikten sonra gördüğünüz tüm iletileri kapatacaktır. Güncelleme gerçekte yürütülürken gördüğünüz normal ekranları durdurmaz, ancak hoş geldiniz ekranına geçer ve yeni özellikleri ve denenecek şeyleri gösteren mesajları açılır. Ayrıca, iletileri kapatmak için İçerik Oluşturucu Güncelleştirmesi çalıştırmanız gerektiğini unutmayın. Yıl dönümü Güncellemesi gibi önceki sürümlerde bunu kapatacak ayara rastlanmamıştır.

Microsoft, güncellemeleri son zamanlarda hızla ilerletiyor gibi görünüyor, çünkü özellikle bu yıl ileride yapılması beklenen Sonbahar Yaratıcıları Güncellemesine doğru ilerlediğimizde, şu anda haftalık olarak neredeyse bir kez yeni bir büyük güncelleme görüyor gibi görünüyor.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU