29 Ağustos 2017 Salı

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : WhatsApp Web'in çalışmaması durumunda yapılması gerekenler

WhatsApp Web’in çalışmaması durumunda yapılması gerekenler

Bilgisayarınızda WhatsApp Web’i kurmak için akıllı telefonunuzda WhatsApp’a sahip olmanız gerekir. Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com bağlantısını ziyaret edin. Ayrıca, cep telefonunuzda Wi-Fi veya veri bağlantısının olduğundan emin olun. Telefonunuz düzgün çalışmıyorsa, ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir telefon kullanın. Eski telefonların bağlantı ve uygulama ile uyum açısından sorunlar olabilir.

Bazen, WhatsApp Web bilgisayar bağlantısı nedeniyle sorunlarla karşılaşabilir. Bilgisayarınızda, Chrome, Edge, Safari, Opera ve Firefox’u içeren önerilen Web tarayıcıyı kullanıp kullanmadığınızı kontrol etmeye çalışın. Listeye dahil olmayan bir tarayıcı kullanıyorsanız, bazı teknik özellikler yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Web, bilgisayarınızda İnternet bağlantısı olmadan çalışmaz. Bu yüzden, hizmeti kullanmadan önce, çalışan bir İnternet bağlantısı sahip olduğunuzdan emin olunuz. Ardından, web sayfasını yenileyin ve oturum açtıktan sonra tekrar giriş yaparak oturumu yeniden etkinleştirin. Aynı şekilde, kusursuz çalışmayı garanti etmek için tarayıcının en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.

Telefonunuzda bağlantı sorunları varsa, WhatsApp Web bağlantınızı etkileyebilir. Telefonunuzda WhatsApp kullanarak mesaj gönderebilecekmisiniz kontrol edin. Bunu yapamıyorsanız, mobil cihazınızı yeniden başlatmanız gerekir. Uygulamayı açmadan önce, veri veya Wi-Fi bağlantısı yoluyla İnternet’e bağlı olduğunuzdan emin olun

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, WhatsApp, Web]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU