26 Ağustos 2017 Cumartesi

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Android Cihazda iOS uygulamaları nasıl çalıştırılır ?

Android Cihazda iOS uygulamaları nasıl çalıştırılır ?

Android, iOS veya mobil cihazlar için Windows işletim sistemleri için birçok uygulama bulunmaktadır. Bununla birlikte, kendinizi belirli bir iOS uygulamasını çalıştırmak, ancak yalnızca bir Android cihazına sahip olmak istediğiniz bir durumda bulursunuz. Bu yazıda bir Android cihazında nasıl bir iOS uygulamasını çalıştırabileceğinizi inceleyeceğiz.

Tarayıcınızdaki Appetize.io sitesini ziyaret edin

Android cihazınızda herhangi bir uygulama yüklemeden bir iOS uygulamasını çalıştırmanın en kolay yollarından biri, telefonunuzun tarayıcısındaki Appetize.io adresine giderek geçmektir. Bu, bir iOS benzeri bir cihaz başlatacak, bir iOS görünümünü ve hissini veren bir çevrimiçi emülatördür.

1.Telefonunuzun tarayıcısını açın ve Appetize.io sitesini ziyaret edin.

2.Yüklendiğinde, aşağıdaki ekran gösterilir; “Tıkla Oynat” düğmesine tıklayın.

3.Daha sonra bu iOS’u açar ve burada herhangi bir iOS uygulaması çalıştırabilirsiniz. iOS uygulamanızı çalıştırmak için, web sitesine yükleyebilirsiniz ve çalıştırmanız için kullanılabilir olacaktır.

Android için iOS Emulator Apps

Android için kullanılabilen birkaç iOS emülatörü vardır ve bu da Android’de iOS uygulamalarını çalıştırmayı mümkün kılar . En yaygın uygulamalar, Android için Cider ve iEMU uygulamalarıdır. Bu emülatörleri çalıştırmak için cihazınızda aşağıdakilere ihtiyacınız olacaktır:

§  En az 512MB RAM mevcut

§  Android sürüm 2.3 veya sonrası

§  Cider uygulaması 12MB’ye kadar çıkarırken, iEMU’nun 60MB alana kadar çıkması nedeniyle cihazınızda önemli miktarda yer var.

IEMU Emulator’u kullanarak iOS Uygulamalarını çalıştırma

IEMU emülatörü, Android’de iOS uygulamalarını çalıştırmak için en iyi emülatörlerden biridir . Kolayca indirilebilir, kurulabilir ve kullanılabilir. İndirmek için bu bağlantıyı tıklayın ve aşağıdaki adımları takip edin.

1. Apk dosyasını bilgisayarınızı kullanarak indirdiyseniz, dosyayı Android cihazınıza aktarmanız gerekecektir. Yaklaşık 60MB boş alan gerekecek.

2. Android cihazınızın Ayarlar bölümüne gidin ve ardından Güvenlik ayarları’na gidin ve “Bilinmeyen kaynaklardan gelen uygulamaları yüklemeye izin ver” seçeneğini etkinleştirin.

3. Depolanmış iEMU apk dosyanıza gidin ve yüklemek için üzerine dokunun.

Emülatörü başarıyla kurduktan sonra, yüklü uygulamaları kontrol edin; AIO Downloader adlı bir uygulama görürsünüz. (Aşağıdaki ekran görüntüsündeki ikinci uygulama.) Çalıştırmak için üzerine dokunun.

Bu uygulama, iOS uygulamalarını indirmenize ve emülatörü kullanarak çalıştırmanıza olanak tanır. Benim durumumda , iMusic uygulamasını indirdim. İsteğiniz iOS uygulamasını indirin ve Android cihazınızda uygulamanın tadını çıkarın.

Bu emülatör ile ilgili tek dezavantaj, yalnızca .zip ve .ipas dosyalarını desteklemesi.

iOS Uygulamalarını çalıştırmak için Cider uygulamasını kullanma

Cider, bir Android cihazda iOS uygulamalarını çalıştıran başka bir uygulamadır. Bu uygulama hem Android’in hem de iOS’un ARM tarafından işletilen bir donanım üzerinde çalıştığını iddia eden bir grup öğrenci tarafından geliştirildi. Uygulama halen ileri araştırma aşamasında ancak iyi çalışıyor. Ancak, iEMU öykünücüsüne kıyasla bir dezavantaja sahiptir; GPS, Bluetooth veya diğer konum servisleri için hiçbir desteği yoktur .

Yapılması gereken ilk şey Cider apk dosyasını indirmektir. İndirme tamamlandığında, dosyayı Android cihazınıza aktarın ve yükleyin.

Başarılı bir kurulumda, cihazınızın uygulama çekmecesine gidin ve Cider uygulamasını bulun. Başlatmak için üzerine dokunun. Böylece, iOS uygulamalarını indirebileceğiniz ve çalıştırabileceğiniz bir öykünücüsü açılır. IOS’ta aynı şekilde çalışan iOS mesajlaşma uygulamasını indirdim.

Yukarıda bahsedilen uygulamalar sayesinde, bir Android cihazda iOS uygulamalarını çalıştırmak artık daha kolay. Unutulmaması gereken bir husus, tüm iOS uygulamalarının desteklenmediği ve istediğiniz uygulamaların telefonda çalışıp çalışılmadığını görmek için deneme yanılma yöntemini kullanmanız gerekir. Keyfini çıkarın ve Android için kullanılmayan, gerçekten ne istemekte olduğunuz iOS uygulamaları olduğunu bize bildirin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, Cihaz, İos, uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU