22 Ağustos 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları nasıl silinir ???

Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları nasıl silinir ???

Yinelenen dosyalar sisteminizde çok fazla alan kaplar. Bu nedenle, bilgisayarınızdan yinelenen dosyaları aramak ve kaldırmak ve alanı boşaltmak önemlidir . Hiç şüphesiz sisteminizde bir sürü dosyanız olduğundan, yinelenen dosyaları bulmak ve silmek kolay bir iş değildir . Peki bunları tek tek bakmanın ötesinde yapmak için kolay bir yol var mı? Evet, yardımcı olacak bir yazılım var. Hadi bir bakalım.

Yinelenen Dosyaları Bilgisayarınızdan Silme Araçları

Duplicate Cleaner Pro 4: Bilgisayarınızdan çift dosyaları bulmak ve silmek için şu anda piyasada bulunan en iyi araçtır. Uygulama, ilginç özelliklerle doludur ve kullanımı en kolay araçlardan biridir. Nasıl çalıştığını denemek istiyorsanız, ücretsiz deneme sürümünü kolayca indirebilirsiniz.

DupeGuru: Bu, bilgisayarınızdan yinelenen dosyaları silmek için kullanabileceğiniz başka bir araçtır. Bu ücretsiz bir uygulamadır ve 3 değişik çeşit, DupeGuru normal, resim baskısı ve bir müzik baskısı ile gelir. DupeGuru’nun resim ve müzik sürümleri, sırasıyla, yinelenen resim ve müzik dosyalarını bulmak ve silmek için tasarlandı. Uygulama kullanıcılara kullanımı kolay bir arayüz sunuyor. Klasörü veya sürücüyü açmanız yeterlidir; uygulama, yinelenen dosyaları bulmak ve bunları bilgisayarınızdan silmek için uygulamayı tarar.

Digital Volcano’s Duplicate Cleaner: Bilgisayarınızdan çift dosyaları silmek için kullanılan ilginç bir başka uygulama , Digital Volcano’s Duplicate Cleaner. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, şirket ücretli bir sürüm sunmaktadır, ancak yalnızca bir uygulamanın yinelenen dosyaları bulması ve silmesine ihtiyaç duyarsanız, Digital Volcano’nun Yinelenen Temizleyicisinin ücretsiz sürümü yeterlidir. Uygulama, sisteminizi tarayacak ve yinelenen dosyaları bilgisayarınızdan arayacak ve çıkaracak iyi özelliklere sahip, kullanımı kolay bir arayüz sunuyor. Ücretsiz sürümü yalnızca dosyalar için tarama yaparken, ücretli sürüm de müzik dosyaları ve resimler tarar.

VisiPics: VisiPics: resim dosyalarını çoğaltmak ve dosyalarınızı bilgisayarınızdan silmek için kullanılabilecek bir başka uygulamadır . VisiPics’in avantajı, resim dosyalarınızın özdeş olması gerekmemesidir, boyutta bir farklılık olsa bile, döndürme, uygulama bunları çoğaltmalar olarak işaretleyecektir. VisiPics’in arayüzü, resimleri akılda tutarak özel olarak tasarlanmıştır. VisiPics, herhangi bir gereksiz yazılım yüklemekten endişelenmeden sisteminize yükleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Duplicate File Finder: Bu uygulama, bilgisayarınızdan yinelenen dosyaları bulmak ve kaldırmak için de kullanılır. Duplicate File Finder , diğer uygulamaların aksine sadece eşleşen dosyalar arar. Bu, boyut veya dönüşte küçük bir fark varsa, Yinelenen Dosya Bulucu bu dosyaları yinelenen olarak işaretlemeyeceği anlamına gelir. Bu uygulamanın avantajı diğer uygulamalara kıyasla çok daha hızlı olmasıdır.

Yinelenen dosyalar, büyük miktarda sabit disk alanı kapladığı için her zaman bir baş ağrısıdır. Bu nedenle, sistem performansınızın artırabilmesi için bunları kaldırmanız önemlidir. Yukarıdaki tüm uygulamalar, bilgisayarınızdan yinelenen dosyaları kolayca bulabilir ve silebilirsiniz 

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Bilgisayar, dosya]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU