9 Ağustos 2016 Salı

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : iPhone Gereksiz Dosya Silme Programı

Sınırlı alana sahip yeni iOS yükseltmek için alan açılamıyor mu? fotoğraf veya uygulamalar için daha fazla yere ihtiyacınız var? iPhone ve yavaş yavaş mı çalışıyor? Bu zor durumlarda sizi kurtarmak için iMyfone Umate iPhone koruyucu gerekiyor!

iOS cihazlarından tüm gereksiz dosyaları kaldırmak iOS cihazların performansını optimize etmek için etkin bir uygulama.. iMyfone Umate Ücretsiz ve tamamen ücretsiz..

iMyfone Umate iPhone temizleyici iPhone alanı boşaltmak için 5 güçlü özellikler sunar. Bu depolama alanına gönül rahatlığı ile kaydetmek ve iPhone yenileyebilirsiniz bu özelliği ile, 30+ gereksiz dosyaları, geçici dosyaları ve büyük dosyaları temizlemek için eşsiz bir tekniği var. fotoğraf kalitesni bozmadan % 75 sıkıştırma fazla alan daha fazla resimve uyuglama demektir. Ayrıca her bir uygulama alarak ne kadar alan önizleme ve kaldırmak için hangi seçmek için iMyfone Umate kullanabilirsiniz.

Diğer Özellikleri

  • Large dosyaları, geçici dosyaları ve gereksiz dosyaları temizleme
  • Lossless fotoğraf sıkıştırma
  • Manage ve gereksiz uygulamaları kaldırın
  • iPhone 6s / 6s artı / 6/6 artı / 5 / 5s / 5c / 4s / 4, iPad Pro / MINI3 / Mini2 / Mini / 4/2 / Hava 2 / Hava / Retina ekran ile, iPod touch 5/4

iMyfone Umate indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, iPhone, Dosya Silme Programı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU