14 Ağustos 2016 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ /// Android Tabanlı Masaüstü İşletim Sistemi : PHOENIX OS

PhoenixOS ücretsiz bir Android tabanlı masaüstü işletim sistemi.

PhoenixOS size Windows masaüstü ortamında Android uygulamalarının çoğunu çalıştırmak için yeteneği verir. Size Windows ortamında Android cihaz kullanım hissi verecektir..

PhoenixOS kullanarak hemen favori Android uygulamaları zevk başlayabilirsiniz. Bu, yeniden boyutlandırmak en üst düzeye çıkarmak, ya da aynı anda birden fazla Android uygulamaları en aza indirmek için esneklik ile birlikte geliyor.

PhoenixOS Google Play Store destekler, böylece ondan doğrudan uygulamalar indirebilir veya ayrıca indirebilir ve birbirinden apk dosyaları yükleyebilirsiniz. Bu farklı kaynaklardan Android uygulamaları bol indirmek ve Android PC ile eğlenceli olabilir. Ayrıca vb MX çalar, WPS Ofisi, RD Client gibi önceden yüklenmiş bazı uygulamaları ile birlikte gelir. Ayrıca ondan önyükleme sonra Flash sürücüye yükleyerek tarafından PhoenixOS canlı oturumu oluşturabilirsiniz. Ayrıca sabit diskinizde bu ücretsiz Android tabanlı masaüstü işletim sistemini yüklemek için tercih edebilirsiniz.

Windows kullanıcıları için sağlayan bir heyecan verici özellik Canlı Flash Drive PhoenixOS kullanırsanız, o zaman da içinden Windows dosyalarınıza erişebilirsiniz olmasıdır. Aslında, onun Dosya Yöneticisi görüntüler Windows, tüm bölümleri, bu nedenle oldukça kolay da bir canlı oturumda dosyalarınıza erişebilirsiniz. Eğer en sevdiğiniz müzik, film, oyun veya diğer Android uygulamaları ile çalışırken önemli belge düzenlemek, çünkü bu özellik oldukça heyecan verici.

Bu Android tabanlı masaüstü işletim sistemi arayüzü özellikleri

Daha önce de belirttiğimiz gibi, kendi masaüstü ortamı, Windows 10 esinlenerek bir Başlat menüsü, bir vazife, bildirim merkezi, Bağlam menüleri ile gelir ve uygulama, yakın maksimize en aza indirmek yeniden boyutlandırma gibi pencereler ve sürükle ve bırak çeşitli operasyonları destekler dosyaları bir yerden diğerine taşımak için.

Sadece, Windows 10 gibi, uygulamaların listesini görmek için Başlat menüsü simgesini sol alt tıklayın. Liste büyükse da uygulamalar için arama yapabilirsiniz. Ancak, sürükleyerek ve masaüstü ekran veya görev çubuğundaki uygulamaları bırakarak desteklemiyor. Bu eylemi gerçekleştirmek için, bir uygulama üzerinde sağ tıklayın ve masaüstüne Görev çubuğuna iğne veya iğne seçin. Ayrıca sadece Windows gibi görev çubuğundaki uygulamaları taşımak izin vermez.

Android oyunlar ve uygulamalar bazıları varsayılan olarak tam ekran modunda açılır. Bu yüzden onlar yeniden boyutlandırma veya pencere destek olup farklı uygulamalar bağlıdır. MX çalar, Dosya Yöneticisi ve Facebook (İndirilen) suppor pencereler yeniden boyutlandırma gibi önceden yüklenmiş uygulamalar bazılarıdır. Ben de onun Stardust tarayıcısı penceresi yeniden boyutlandırma, iyi bir web UI öğeleri yeniden boyutlandırma görevi uygulandı çalıştı. Ve ben onunla benim tarama deneyimi kesintisiz ve kusursuz olduğunu bildiren kendimi duramazsınız.

PhoneixOS de sadece Windows masaüstü ortamı gibi çeşitli kısayol tuşları destekler. Bu, Control + X, Ctrl + C, Ctrl + V, ve diğer birçok kısayol tuşları Control + A destekler. Sen başka bir dizindeki dosyaları kesmek, kopyalamak ve yapıştırmak için bu kısayol tuşlarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda başka bir pencereden dosyaları ve düşürülmesini sürükleyerek destekler.

Aynı zamanda farklı uygulamalar ve işletim kendisi tüm bildirimleri görüntüler Bildirim merkezi ile birlikte geliyor. Bu Tebliğ merkezi bir Android cihaz bildirimler paneline oldukça benzer. Ayrıca Wi-Fi, Bluetooth, GPS / konum hizmetini açmak / kapatmak sağlar, Windows yönünü, parlaklık düzeyini değiştirmek aşağı sesini / açmak ve (sadece Windows Denetim Masası'nda gibi) Ayarlar hızlı erişim.

Eğer desen kilit ekranı uygulayarak, uygulamalar kaldırma gibi yapmak / devre dışı otomatik başlatma uygulamaları etkinleştirmek istediğiniz diğer seçenekleri, vb sadece bir Android cihazda bitmiş olacaktır yolu olarak olabilir.

Önceden yüklenmiş uygulamalar

Bu Android tabanlı masaüstü işletim sistemi önceden yüklenmiş Android uygulamaları listesi ile birlikte geliyor. listeleri, güçlü bir tarayıcı yani Stardust tarayıcı düzenleme belgeler için WPS gibi çeşitli kategorilerden uygulamaları dahil, Google Play Store ve Oyun çok daha fazlası.

Aşağıda bütün listeye göz atın:

  • WPS
  • MX oyuncu
  • Stardust tarayıcı
  • Dosya yöneticisi
  • Metin düzeltici
  • Güvenlik Merkezi
  • Ayarlar
  • Galeri
  • Hesap makinesi
  • Saat
  • Müzik
  • E-posta
  • geri bildirim
  • Alto- oyun
  • Phoenix App tavsiye
  • Ses kaydı
  • WPS Posta
  • RD istemcisi

bu işletim sistemi İngilizce ve Basitleştirilmiş Çince destekler.

PHOENIX OS indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Android, Masaüstü, İşletim Sistemi, PHOENIX OS]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU