21 Ağustos 2016 Pazar

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Twitter'da Gereksiz Bildirimlerden Kurtulun

En popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter, yeni güncelleme sonrasında gereksiz bildirimlerden kurtulmamızı sağlayacak. Yeni bir filtre geliyor.

Hayata geçirildiği günden bu yana hızlı bir şekilde gelişen ve milyonlarca kullanıcıya hitap etmeye başlayan Twitter, şimdilerde yoluna yeni özellikler edinerek devam ediyor.

En son binlerce hesabı kapatması ile gündeme gelen popüler sosyal medya platformu, açıklanan bilgilere göre yeni bir filtre özelliğini deniyor. Bahsi geçen bu filtre, fotoğraflar ya da videolar için değil bizzat bildirimler adına hayata geçecek.

Eğer çok fazla kişiyi takip ediyor ve yine kalabalık bir takipçi kitleniz bulunuyor ise yeni bildirim filtreleme özelliği sayesinde gereksiz bildirimlerden kurtulmanız sağlanacak. Üstelik güncelleme sonrasında yeniliği ayarlar sayfası üzerinden anında kullanmak mümkün hale gelecek.

Görücüye Çıkmaya Başladı

Bugün itibariyle yeni özelliği belirli bir kitle için kullanıma sokan Twitter yönetimi, kısa süre içerisinde tüm üyelerin yeni özellikten faydalanmalarını hedefliyor.

Kimden geldiği belli olmayan ya da görmek istemediğimiz birçok tweet içeriğini yenilik sayesinde engelleyebilecek ve bu sayede bildirim sayfamızda temiz bir kullanım elde edebileceğiz.

Kalite Filtresi Adıyla Anılıyor

Eğer ayarlar sayfası üzerinden bahsi geçen yeniliği aktif hale getirmek isterseniz kalite filtresi adında beliren seçeneği açık hale getirmeniz gerekiyor.

Bunun ardından düşük öncelikli içerikleri bildirim sayfasından kaldıracak olan uygulama, bir nevi trollerden kurtulmamızı sağlayacak da denilebilir.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Twitter]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU