6 Ağustos 2016 Cumartesi

PROGRAM TAVSİYESİ : Ücretsiz Kişisel Bilgi ve Parola Yönetim Programı Dashlane İndir

Dashlane popüler masaüstü ve mobil platformlarda çalışan güçlü bir şifre yönetimi ve form doldurma uygulamasıdır.

Güvenlik ciddi bir iştir, güvenli oturumlar açmak, üye olduğunuz sitelere güçlü şifreler belirlemek ve bunları güven içinde saklamak oldukça zordur. Ama sizin için Dashlane şifrelerinizi güven içinde tutmanıza yardımcı olur.

Yazılımın amacı üye olduğunuz Web adreslerini tutmak, bunlara ait kullanıcı adı ve şifresini sizin için AES-256 şifreleme teknolojisi ile güvende tutmasıdır. Masaüstü, dizüstü bilgisayarlarınızda çevrimiçi olduğunuz durumlarda tüm parola ve site adreslerine güvenli erişim sağlarsınız.

Dashlane en önemli özelliği şifre değiştirici özelliği bu sayede sık sık şifre değiştirmek zorunda kaldığınız durumda sizin yerinize şifreler belirleyerek sizin işinizi kolaylaştırıyor. Dashlane diğer bir özelliği ise basit arayüzü sayesinde bilgisayar uzmanı olmanıza gerek kalmadan kullanabiliyor olmanızdır.

Dashlane ikinci bir özelliği otomatik olarak çevrimiçi formları doldurmak ve kredi kartı gibi önemli kart bilgilerini depolamak için kullanabilirsiniz.

Şifre belirlemek ne kadar can sıkıcıysa form doldurmakta o kadar can sıkıcıdır. Dashlane önceden oluşturduğunuz form bilgilerini ihtiyaç duyduğunuzda sizin yerinize formları doldurarak bu can sıkıcı durumdan kurtarıyor.

6 Ay için Dashlane Premium Ücretsiz Alın:

Masaüstü (Windows veya Mac) tarayıcı dan ücretsiz 6 aylık prim sürümünü almak için bu tanıtım sayfası ziyaret edin ve bir sonraki adımda sisteminize (Windows / Mac) bağlı kurulumunu indirdikten sonra kurulumu gerçekleştirdikten sonra, "Create your free account" butonuna tıklayın, e-posta adresinizi girin.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Ücretsiz, Kişisel Bilgi, Parola, Yönetim Programı, Dashlane]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU