7 Ağustos 2016 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Anniversary güncelleştirmedeki yenilikler

Burada, Windows' 10'un en son sürümündeki yepyeni özellikler hakkında bilgi bulabilirsiniz. Windows 10 sizin için tamamen yeni ise daha ayrıntılı bilgi ve çeşitli Windows 10 özellikleri konusunda yardım için soldaki Gözat bölümünü ziyaret edin.

Microsoft Edge ile web'e hükmedin

Microsoft Edge ile gelen yeni özelliklerin listesi aşağıda verilmiştir:

  • Office Online, Microsoft Translator ve diğer eklentilerle tarama düzeninizi kişiselleştirmek ve korumak için uzantıları kullanın.
  • Kolay erişim için sekmeleri Başlangıç ekranına ayrı ayrı sabitleyin.
  • Dokunmatik ekranlı bir cihazınız varsa farklı web sayfaları arasında geri/ileri gitmek için ekranı sola/sağa çekerek daha hızlı gezin.

Windows Ink ile yaratıcılığınızı artırın

Windows Ink uygulaması Windows'un gücünü tablet kaleminizin ucuna taşır. Cihazınızda kağıtta olduğu gibi yazı yazmanızı, yapışkan notlar oluşturmanızı, beyaz tahtaya çizim yapmanızı ve analog düşüncelerinizi dijital dünyada kolaylıkla paylaşmanızı sağlar. Windows Ink; Haritalar, OneNote, Microsoft Edge ve Office gibi uygulamalarla tümleşiktir.

Yeni bir Başlangıç

Başlangıç menüsü tüm uygulama ve programlarınızı bulacağınız yerdir. Başlangıç ekranınızı kendinizi en üretken hale getirmek için ihtiyacınız olan uygulamaları, kutucukları ve düzeni gösterecek şekilde kişiselleştirin. Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar / Kişiselleştirme / Başlangıç öğesini seçin ve Başlangıç ekranınızı düzenleyip onu kişiselleştirin.

İşlem merkezindeki geliştirilmiş bildirimler

İşlem merkezi görev çubuğunun en sağ köşesinde yeni konumuna taşındı ve bildirimlerinizi size uygun şekilde düzenleme olanağı veren yeni bir görünüme sahip.

Artık gelen bildirimlerin sayısını görmek için işlem merkezini açmanız gerekmiyor. İşlem merkezi simgesinin üzerindeki sayı sizi bekleyen bildirimlerin sayısını göstermektedir. Görev çubuğuna sabitlenmiş diğer uygulamalar da kaçırdığınız bildirimlerin sayısını gösterebilir.

Bilgisayarınızda Microsoft Band veya Windows telefonu ile oturum açma

Microsoft Band veya Windows telefonu (örneğin Lumia 950 veya Lumia 950XL) gibi eşleştirilmiş bir eşlikçi cihazla bilgisayarınızın kilidini açın.

Kilit ekranında daha fazla işlem gerçekleştirme

Artık kilit ekranından müzik çalabilir ve başlatmadan durdurmaya her türlü işlemi denetleyebilirsiniz. Medya denetimleri kilit ekranının sağ alt köşesinde, o sırada çalmakta olan şarkının bulunduğu albümün resmiyle birlikte görünür.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Anniversary, güncelleştirme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU