7 Ağustos 2016 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : novaPDF Lite 8 Tam Sürüm

PDF dünyada dijital arşivleme için en popüler biçimidir. Bizim günlük işler de PDF dosyaları asla terk etmeyeceğini bir dosya türüdür.

NovaPDF kolayca herhangi bir ekonomik ve güvenilir bir şekilde yüksek kaliteli PDF dosyalarını (aranabilir ve isteğe bağlı olarak PDF / PDAA uyumlu) oluşturmak için olanak sağlayan güçlü bir PDF oluşturucudur.

Üç lisans seçeneği vardır Lite, Standard ve Professional: novaPDF Masaüstü sürümleri . novaPDF Lite hala oldukça özellik tam NovaPDF en basit sürümü olmakla birlikte, diğer PDF yaratıcıları ile karşılaştırıldığında. Bir yazıcı sürücüsünün temel işlevleri uygular ve sadece (Word belgeleri, Excel tabloları, PowerPoint sunumları, AutoCad çizimleri, e-posta veya web sayfalarını çevirebilirsiniz) herhangi bir uygulamadan "baskı" komutunu seçerek PDF dosyaları oluşturmanıza yardımcı olur. Onun amacı kolayca bağımsız başlangıçta oluşturuldukları uygulama, elektronik belgeleri alışverişi kullanıcıların sağlamaktır. Buna ek olarak, novaPDF PDF Linearizasyon destekler. Ayrıca PDF doğrusallaştırma kolayca web tarayıcısı üzerinden izlenebilir PDF dosyalarının oluşturulmasını sağlar, hızlı web görünümü denir.

novaPDF Lite 8 Masaüstü Edition Temel Özellikler:

  • Yer imleri Elde edilen PDF tanınan ve dahildir
  • Aktif PDF bağlantıları içerebilir PDF (tıklanabilir)
  • Yüklü ve bir paylaşılan ağ PDF yazıcısı olarak kullanılabilir
  • Metin / görüntülerle PDF'leri filigran
  • Şifre PDF korumak veya kopyala / yapıştır kısıtlamak
  • Yerleşimi ve / veya PDF dosyaları birleştirmek
  • Sen Lineerleştirilmiş PDF dosyaları oluşturabilirsiniz (web için optimize edilmiş)
  • Dijital PDF'leri imzalamak

novaPDF Lite 8 Tam Sürüm

novaPDF Lite 8 Sürümü normalde seri numarası / kayıt tuşu başına 19,99 $ maliyeti. Ama geliştirici bir parçası olarak hediye teklif, ilgilenen kullanıcılar hiçbir ücret ödemeden novaPDF Lite 8.6 tam sürümünü indirmek hakkına sahiptir.

Ziyaret novaPDF Lite 8.6 promosyon sayfalarından birini ziyaret ediniz. Promosyon sayfasında yer alan formu doldurup gönderiniz yaklaşık bir kaç dakika içinde Lisans kodu ve program indirme linki gönderilecektir.

Sayfa 1, Sayfa 2, Sayfa 3

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, novaPDF]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU