12 Ağustos 2016 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows için Bulut Yedekleme Aracı

Dijital dünyada, en önemli konularından biridir yedekleme.. herhangi bir sistem çökmesi durumunda kolayca kişisel dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Bugün, bulut yedekleme herhangi bir yerden veya cihazdan yedeklenmiş dosyalara erişebilir olma özelliğinden tercih edilen seçenektir. Duplicacy ile tercih ettiğiniz bulut' a günlük haftalık aylık olarak ücretsiz bulut yedekleme aracıdır. Bulut hizmetlerini yapılandırmak ve istemci tarafı şifreleme ile birlikte geri almak ve aynı zamanda çift dosyaları depolama ortadan kaldırarak disk alanı kullanımını azaltır olabilir.

Windows için Bulut Yedekleme Aracı : Duplicacy Personal Edition

Duplicacy kullanarak, Amazon S3, Dropbox, MS Azure, Google Cloud ya da ve seçtiğiniz SFTP sunucusu yedekleme yapabilirsiniz.

Uygulamanın arayüzü oldukça basit. Eğer bir yedeğini almak istediğiniz klasörü seçebilirsiniz. Klasörü veya dizini seçtikten sonra, ayrıca içindeki bazı klasörleri filtre edebilirsiniz. Bir sonraki adım depolama konumunu seçmektir. Siz de dahil olmak üzere çeşitli seçenekler arasından (Dropbox ayrıca, Amazon S3 ve FTP sunucusu.) seçim yapabilirsiniz.

Kurduğunuzda ve depolama seçtiğinizde hizmetine erişmek için uygulamayı izin vermeniz gerekir. Uygulamanın herhangi bir kilit kullanmadan deduplicated parçaları yönetmek için temel dosya sistemi API dayanarak çalışır Lock-Free Deduplication denilen yeni bir fikir, üstüne inşa edilmiştir.

Eğer uygulama bir yedeğini almak istediğinizde haftanın günlerini seçerek zaman ve yedekleme sıklığını ayarlayabilirsiniz. Önceki anlık arayarak yedeği geri seçeneği de bulunmaktadır. Bu uygulama aynı zamanda Volume Shadow Copy desteği, geri yükle seçeneğini entegre ve daha tamamlanan yedekleme e-posta bildirimi sağlar.

Yedekleme tamamlandığında, size bunlara erişmek için geri geri yüklemek gerekir, bulut yedekleme taramak ve dosyalara erişemez. Duplicacy tam artımlı yedekleme alır ve Windows , Mac ve Linux da kullanılabilir.

duplicacy indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows, Bulut, Yedekleme Aracı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU