28 Ağustos 2016 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows 10 için Pano Yöneticileri

Windows 10 PC'de en çok kullanılan fonksiyonlardan biri kopyala / yapıştır fonksiyonudur. Bu basit ama güçlü bir fonksiyondur ve herhangi Pano yöneticisi kullanarak hatta daha da artırabilir.

Pano yöneticileri gibi araçları kullanarak kolayca son birkaç gün içinde kopyalanan tüm verileri görmek ve yeniden kullanmak gerekiyorsa Pano yöneticisi seçmek için izin verir. Pano yöneticileri oldukça yararlıdır ve düzenli olarak kopyalama ve yapıştırma verileri ise, Windows 10 pano yöneticisi ilginizi çekebilir.

Windows 10 için Pano Yöneticileri

ClipboardFusion

ClipboardFusion, panoya metin biçimlendirmeyi kaldırmak panoya metni değiştirmek veya panoya içeriğine güçlü makroları çalıştırmak için kolaylaştırır! Hatta diğer bilgisayarlar ve mobil cihazlar ile panoya senkronize edebilirsiniz.

ClipboardFusion indir

Ditto

Ditto arayüz kullanımı kolay geliyor ücretsiz bir Pano yöneticisi. panoya yapıştırmak için, sadece bir klavye kısayol tuşuna basın gerekiyor ve son kopyaladığınız verileri bir listesini alırsınız. Yine son kullanılan veri kopyalamak isterseniz, sadece anında yapıştırmak için bir klavye kısayolu kullanmak gerekir ya da sadece tıklayarak menüden seçebilirsiniz. Eğer belirli verileri bulamıyorsanız, aynı zamanda mevcut yerleşik bir arama özelliği var.

Ditto sqlite veritabanı kullanan ve birden fazla bilgisayarın panoya senkronize tutmak için izin verir. Buna ek olarak, ağ Ditto üzerinden veri gönderirken güvenli hale getirmek için bunu şifreler. Herhangi bir gelişmiş özelliklere sahip olmamasına rağmen, Ditto, hala olağanüstü bir Pano yöneticisi bir hafif ve hızlı yöneticisi arıyorsanız Ditto kullanabilirsiniz.

Ditto indir

ClipCube

Bu araç görsel olarak çekici bir arayüz ile geliyor ve bir Pano yöneticisi olmanın yanı sıra, bu araç da bir notetaking uygulaması olarak çalışır.

Bu kolayca gerekli değişiklikleri yapmak için önceki girdileri düzenlemek için izin veren hızlı ve basit bir uygulamadır. Biz ClipCube basit kullanıcı arayüzü ile basit bir uygulama ve bizim tek şikayet Doğrudan Yapıştır penceresinde arama özelliği olmaması olduğunu belirtmek gerekir.

ClipCube indir

Ethervane Echo

Ethervane Echo eski Pano yöneticilerinden biridir ve bu şekilde bizim listedeki diğer girdileri olan bazı özellikleri eksik. En belirgin, bu araç kolayca Pano tarih boyunca arama yapmanızı sağlayan Hızlı Yapıştır özelliği yoktur. Bu yazılımın diğer kısıtlılığı herhangi görüntüleri saklamak için mümkün olmayacaktır, yani metin olmayan veriler için destek eksikliğidir.

Ethervane Echo indir

Shape Shifter

ShapeShifter da bir Pano genişletici yerine Pano yöneticisi olarak adlandırılır. Diğer Pano yöneticileri aksine, bu kimse herhangi bir yeni kısayollar kullanmanızı gerektirmez ve Ctrl + C ve Ctrl + V kısayolunu kullanarak tüm yapmanız gereken gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bizim listesindeki diğer bazı Pano yöneticileri aksine, ShapeShifter metin, HTML, videolar, resimler ve hatta dosyaları da dahil olmak verilerin geniş destekler olduğunu belirtmekte yarar var.

ShapeShifter indir

Save.me

Save.me kolayca gerekli verileri sizin Pano geçmişinize erişmek ve kopyalamak için izin veren başka bir Pano yöneticisi. veri uyumluluğu ile ilgili olarak, bu araç sadece Shapeshifter gibi, resim, metin ve dosyaları destekler. Save.me en büyük kusur Hızlı Yapıştır fonksiyonu eksikliği yanı sıra kısayol desteğinin olmaması olduğunu belirtmek gerekir.

Save.me indir

ArsClip

ArsClip başka hafif ve ücretsiz Pano yöneticisidir. Bu araç Hızlı Yapıştır özelliği ile birlikte geliyor, böylece kolayca sadece bir klavye kısayolunu basarak Pano geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Buna ek olarak, aynı zamanda sağ fare tuşuna basılı tutarak Pano geçmişini görüntüleyebilirsiniz.

ArsClip indir

Clipjump

Clipjump zengin ve kullanıcı dostu arayüzü sunmuyor, ama bu kesinlikle eksiklik değildir. Pano geçmişi gezinmek için Ctrl + V tuşlarına basarak tutmak gerekir. Ayrıca birkaç farklı kanallar ayarlanır ve daha iyi verileri düzenlemek için sırayla her kanalı kendi Pano tarihini verebilir.

Clipjump indir

CLCL

Bu araç sadece klavye kısayol tuşuna ve listeden bir öğe seçin veya eklemek için bir klavye kısayolu kullanmak gerekir sizin Pano geçmişinize erişmek için kullanmak kolaydır.

CLCL indir

Clipboard Master

Bu araç 10.000 girdileri saklayabilirsiniz ve Sabit Pano özelliği sayesinde, hızlı erişmek için en çok kullanılan veri kaydedebilirsiniz. Desteklenen girişlerin gibi büyük bir sayı ile, bu tür metin veya resim gibi verilerin, sadece belirli bir tür görüntülemenize olanak veren dahili filtre aracı var. Bir ekstra işlevsellik sağ Pano Master ekran görüntülerini oluşturmak için yeteneği ve bu özellik gerekli olmasa bile, yine de hoş bir yanı var.

Clipboard Master indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows 10, Pano Yöneticileri]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU