28 Ağustos 2016 Pazar

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Facebook reklam için veri paylaşımı devre dışı bırakmak

Facebook sahip olduğu anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp' ın için açıklama yaptı. Reklam ve ürün deneyimi için sunabilmesi için WhatsApp hesap bilgilerini Facebook' la yaplaşacağını duyurdu.

Facebook reklam ve ürün deneyimi için WhatsApp bilgilerini facebook ile paylaşmak için yayınladığı güncelleme ile ekrana çıkan Hizmet koşulları ve gizlilik politikasını yayınlayarak onayınıza sundu. Herkes bunu okumadan kabul ettiğinden eminin..

Onayla butonu tıklayarak hesap bilgilerinizin Facebook' ta paylaşılmasına izin verdiniz anlamına geliyor. Neyseki bu işlemi 30 gün içerisinde iptal etme şansınız var.

Not : Eğer bir Facebook kullanıcısı değilseniz, size bir Facebook hesabı olmayan WhatsApp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Facebook reklam için veri paylaşımı devre dışı bırakmak

Facebook reklam için veri paylaşımı devre dışı bırakmak için iki yöntem vardır

1.Yöntem

Eğer mevcut bir WhatsApp kullanıcısıysanız, Facebook'un size daha iyi bir reklam ve ürün deneyimi sunabilmesi için gereken WhatsApp hesap bilginizi Facebook'la paylaşmamayı seçebilirsiniz.

Güncellenen Hizmet Koşulları ve Gizlilik Politikasını kabul etmek için Onayla'ya dokunmadan önce Okuyun'a dokunun.

Ekranın alt kısmında bir seçim opsiyonu göreceksiniz. Eğer Facebook'un size daha iyi bir reklam ve ürün deneyimi sunabilmesi için gereken, WhatsApp hesap bilginizi Facebook'la paylaşmak istemiyorsanız, buradaki seçimi kaldırabilirsiniz.

2. Yönetm

Güncellenen Hizmet Koşulları ve Gizlilik Politikasını onayladıktan sonra uygulamanın içerisinden Ayarlar > Hesap > Hesap bilgimi paylaş'a giderek bu seçiminizi değiştirmek için 30 gün ekstra süreniz olacak. Eğer Facebook'un size daha iyi bir reklam ve ürün deneyimi sunabilmesi için gereken, WhatsApp hesap bilginizi Facebook'la paylaşmak istemiyorsanız, buradaki seçimi kaldırabilirsiniz.

Bu işlemden birini yaptıktan sonra reklamlar ve ürün deneyimlerini geliştirmek amacıyla Facebook ile sizin WhatsApp hesap bilgi paylaşımı duracaktır

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Facebook, reklam, veri paylaşımı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU