25 Ağustos 2016 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : Yeni Başlayanlar için 5 Video Düzenleme Programı

Video düzenleme hakkında hiç şey bilmiyormusunuz? Sorun yok size kullanımı kolay bir kaç uygulama var.

Sosyal medya ile video hazırlamak popüler oldu. Facebook, Youtube, Twitter diğer popüler sosyal medya hesabınızdan video mu paylaşmak istiyorsunuz ama video düzenleme hakkında hiç bilginiz yok mu? Sorun yok paylaştığım video editör programları ile kolayca birbirinden güzel videolar hazırlayıp sosyal medya hesabınızda paylaşabilirsiniz.

Yeni başlayanlar için 5 Video Düzenleme Programı

BlazeVideo Video Editor

BlazeVideo Video Editor videoları dönüştürme ve kırpma ve düzenleme yazılımıdır. videolara filigran metinleri ve altyazı eklemek veya iPad, iPhone, iPod ve diğer mobil telefonlara dosya aktarabilirsiniz. Bu video editörü yazılımı Windows XP / Vista / 7. Destekler. BlazeVideo Video Editor en iyi etkiyi elde etmek için videonun parlaklık, renk, doygunluk ve kontrast düzenlemenize izin verir.

BlazeVideo Video Editor indir

Bolide Movie Creator

Tam özellikli HD video editörü bölme, kırpma, birleştirme, arka plan müziği, metin yorum ve geçiş efektleri eklemek (ve resimler). MKV, AVI, WMV, FLV veya MP4 video dosyası olarak film kaydedin. Kullanması çok kolay ve rakiplerine göre daha ucuzdur. HD video işleme için optimize edilmiştir. Modern çok çekirdekli işlemciler için optimize edilmiştir.

Bolide Movie Creator indir

Flip Video Editor AVCLabs

Herhangi Video Editor sorunsuz bir şekilde video entegre , ses, görüntü düzenleme özellikleri ve etkileri ile kullanıcı dostu bir video düzenleme aracıdır. bir zaman çizelgesi ve storybox, trim video, bindirme videoda video, ses ve görüntü dosyalarını düzenlemek video ile ses parçaları birleştirmek, ses mix, görsel efektler uygulamak ve geçişler eklemek, filigran ve srt altyazı, set geçiş ve video etkisi süresini ekleyebilir – kolay ve gerçekten şaşırtıcı sonuçlar ile, daha hızlı.

Herhangi Video Editor şimdi şimdiye kadarki en iyi filmleri oluşturmaya başlatmak için AVCLabs Serbest Deneme sürümünü indirin! Bu program, 32-bit ve 64-bit hem de Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ile tam uyumludur.

Flip Video Editor AVCLabs indir

FLV Editor Ultimate

FLV Editor Ultimate Moyea Software Co., Ltd tarafından geliştirilen DVD & Video yazılımıdır. u H.264, H.263, Flash 8 alfa ile Flash 8, Sorenson Spark veya Nellymoser ile kodlanmış MP3, F4V ve FLV ithal etmektedir. Bir FLV / F4V / MP3 editörü olarak alabilir, FLV / F4V / MP3 Splitter FLV / F4V / MP3 marangoz, FLV / F4V / MP3 kesici, kayıpsız FLV dönüştürücü MP3, vb yapabilirsiniz web sitesi veya blog yüklemek için sadece ihracat FLV dosyaları değil, aynı zamanda SWF ve HTML dosyaları.

FLV Editor Ultimate indir

AnvSoft Movie DVD Maker

AnvSoft Movie DVD Maker özelleştirmek geliştirmek ve müzik, efektler, arka planlar ve daha fazlası ile DVD film diskleri yakmak sağlar. İle AnvSoft Movie DVD Maker , popüler formatları herhangi bir sayıda video dosyalarını kullanabilirsiniz ve çok az çaba ile hemen sonuç için şık ve özelleştirilebilir şablonlar birini kullanın. Birden fazla biçimleri için video çıkış yeteneği ne olursa olsun, nerede yaşarlarsa yaşasınlar, dünyanın her yerindeki arkadaşlarınız ve aileniz ile DVD dağıtmak mümkün olacak demektir.

AnvSoft Movie DVD Maker indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Video, Düzenleme Programı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU