11 Haziran 2015 Perşembe

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Artık Twitter'da Birden Fazla Kişiyi Aynı Anda Engelleyebilirsiniz



Twitter'da birini engellemek veya susturmak için sayfasına gitmeniz oradan engellemeniz ya da susturmanız mümkündü. Fakat son gelen güncelleme ile herşey değişti.

Twitter Kullanıcı Güvenliği Mühendisi Xiaoyun Zhang, çarşamba günü yayınladığı bir blog yazısında Twitter'a gelen son güncellemenin kullanıcıları susturma ve engelleme gibi özelliklerinin kapsamını genişlettiklerini yazdı.

Bu gelen güncelleme sayesinde tek seferde birden fazla kullanıcıyı engellemek veya susturmak mümkün olacak.




Bu özellik genellikle spam dağıtan sayfalar veya kullanıcılara karşı iyi bir çözüm oldu. Şöyle ki artık zararlı kullanıcıların listeleri paylaşıldığında tüm listeyi tek seferde engellemek mümkün.

Twitter'da Ayarlar seçeneğine tıklıyorsunuz. Ardından Engellenmiş Hesaplar seçeneğine tıklayıp engellediğiniz kişileri görebiliyorsunuz. Buradan sonra Gelişmiş seçeneğine tıklayarak engellediğiniz kişilerin listesini ".csv" dosyası olarak bilgisayarınıza indirip bu dosyayı istediğiniz herkesle paylaşabiliyorsunuz. Bu sayede kötü amaçlı kullanıcılar daha hızlı deşifre olabiliyorlar. Ayrıca önleminizi de daha çabuk alıyorsunuz.

Twitter CEO'su Dick Costolo'da platformun artık güvenlik anlamında daha çok iyileşmesi gerektiğini biliyor ve bu uğurda çalışmalarını sürdürüyor. Şirket bundan önceki güvenlik güncellemelerinde de polisin işini kolaylaştıracak adımlar atmıştı. Tüm bunlardan yola çıkarak Twitter'ın artık daha güvenli bir ortam olacağını tahmin ediyoruz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Twitter]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU