9 Haziran 2015 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : WinNc 6.7.1.0 Multilingual Portable


WinNc Windows 8 ve 7 Bu NC klon dosya yöneticisi eski dosya yöneticisi Norton Komutanı çift panel kavramı üzerine ilham için geliştirilmiş bir dosya yöneticisidir.

WinNc, Norton Commander gibi bir sekmeli dosya yöneticisi

Ayrıca Windows'un eski sürümlerinde çalışır. Bu NC klon dosya yöneticisi eski dosya yöneticisi Norton Komutanı çift panel fikri üzerine esinlenmiştir. Tüm Windows 7 ve 8 özel klasörler kısayollar vardır ve sekmeli arayüzü proje ile verilerinizi düzenlemenize olanak sağlar. Projeler tüm bu proje sekmesine ilgili disk üzerinde dosya ve klasörleri sanal bağlantılar içerebilir. Yeni bir Windows 8 arayüzü ile WinNc size kopyalama, taşıma, silme sıkıştırmak, sıkıştırmasını ve bağlantılar oluşturmak gibi bir dosya yöneticisi beklediğiniz tüm temel görevleri yapabilirsiniz. Ama WinNc ayrıca, ses dönüştürür dvd ve cd dosyaları yakar, iso dosyaları oluşturur ve dosyalarınızı senkronize edebiliyoruz. Zip dosyaları kendi kendine çıkarma .exe dosyalarının oluşturulmasını sağlar.

WinNc eylemleri Dosya

Bir dosya, (Yeşil) kopyalanan ediliyor (Turuncu) taşınan veya (Sarı) ambalajlanarak eğer görebilirsiniz WinNc dosya eylemleri için mantıksal renkleri kullanır. WinNc birden fazla görev maksimum paralel görevler belirleyerek birden fazla görevi gerçekleştirmenizi sağlar. Aksi WinNc önceki eylem bitinceye kadar yeni eylem başlatmak için bekleyecektir. Bir tüm popüler formatları destekleyen dosya görüntüleyicisi Orada inşa edilmiştir. Bir slayt görüntüleyici, ses çalar ve hızlı bir şekilde medya üzerinden tarama için bir video oynatıcı inşa etti.

Naber:

- Hata: renk ayarları Dizin hata düzeltildi



http://turbobit.net/x5esnnd3po1h.html



WinNc_6.7.1.0_Portable.rar (17,17 MB) - uploaded.net

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, WinNc 6.7.1.0, Multilingual Portable]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU