26 Mayıs 2015 Salı

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android'te %100 işinize yarıyacak 5 uygulama !

Merhaba arkadaslar bugün sizin icin android Platformlu telefonlarda lazim olan uygulamalari arastirdim

Hemen Basliyalim

1) Tably

İnternet üzerinde gezinti yapmak için kullanabileceğiniz oldukça pratik kullanıma sahip ve hızlı bir internet tarayıcısı olan Tably, sahip olduğıu gelişmiş özellikler sayesinde internet deneyiminizi zenginleştirecektir



2) Shazam

Shazam'da Spotify gibi müzik severleri ilgilendiren bir uygulama. Bir kafede, arkadaşınızın evinde yada herhangi bir yerde duyduğunuz müziklere hşunuza gidiyorsa fakat isimlerini bulamıyorsanız, Shazam'ı kesinlikle denemelisiniz.


Oldukça popüler olan uygulama dinleteceğiniz şarkıları tespit ederek ismini size gösterecek ve artı olarak dinleyebileceğiniz kaynaklar sunacaktır.



3) avast! Mobile Security

Tehlikeli ve kötü amaçlı virüslere karşı Android telefon ve tabletlerinizi korumanız için mutlaka bir uygulama kullanmanız gerekiyor. Söz konusu güvenlik olunca kullanacağınız uygulamaya da dikkat etmeniz gerekiyor.

Bu nedenle yıllardır bilgisayarlarımızı virüslerden uzak tutmamızı sağlayan Avast'ın, avast! Mobile Security uygulamasınu kullanabilirsiniz,veya Dr.Web.






4) MX Player

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde farklı formatlara sahip tüm videoları izleyebilmek için kullanabileceğiniz en popüler medya oynatıcılardan bir tanesidir. Bilgisayarlarımızda kullandığımız GOM ve BS Player'ı nasıl biliyorsanız, MX Player'da Android platformu için aynı diyebilirim.


Bir çok farklı formattaki videoyu oynatabilmenizi sağlayan uygulama cihazınızın işlemcisinde bulunan çoklu işlemci çekirdeklerinin her birini desteklemektedir.



5) Zedge

Android telefon ve tabletlerinizi kişiselleştirebileceğiniz ücretsiz bir duvar kağıdı ve zil sesi uygulamasıdır. Uygulama üzerindeki binlerce duvar kağıdı ve zil sesi arasında gezinti yaparak kendi zevklerinize göre istediğiniz içerikleri bulabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir çok kullanıcı duvar kağıtları ve zil seslerine önem vermese de, bir çok kullanıcı için cihazlarını kişiselleştirerek farklı göstermek oldukça büyük önem taşımamaktadır.




SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android, uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU