26 Mayıs 2015 Salı

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android için en iyi Launcherlar

Hemen konumuza giriyoruz, biliyorsunuz, belki çok kişi vardır launcher konusunda sıkıntıları çok çıkan, sürekli launcher deneyip deneyip kaldıran, ancak bir türlü seçim yapamayanlar. İşte bu konuda size yardımcı olacağım. Çok launcher denedim, ve aralarından bir çoğunu çok beğendim. En beğendiğim ilk üçüne geçecek olursak:

1) Apex Launcher


Bu launcher'ın çok geniş bir geçmişi var. Nova ile neredeyse aynı, ama Nova Launcher yeni sürümlerinde biraz batırdı, eğer Nova eksikliklerini giderirse, Apex yerine Nova Launcher'da kullanabilirsiniz.

Bu launcher, android'in stok launcherına benzer bir yapıya sahip, o yüzden en sade launcherlardan biridir, bu yüzden performans ve şarj konusunda çok iyidir.

Moonshine ikon paketiyle beraber kullanmanızı tavsiye ederim.

Bir ekran:




2) Hola Launcher



Bu launcher aynı APUS Launcher gibi bir yapıya sahip, akıllı klasörleri var, gayet kullanışlı. Şarj kullanımı ve performans olması gerektiği gibi. Apex gibi sade launcherları sevmeyenler, kesinlikle bunu denemeliler. Ayrıca Lazy Swipe uygulaması gibi, sağ-sol alttan yukarı doğru çekerseniz, bir menü çıkıyor. Bu da gayet kullanışlı.



3) dodol Launcher




dodol Launcher, görünüş ve performans olarak çok iyi bir launcher. Şarj konusunda normal diyebiliriz. Kişiselleştirme konusunda çok iyi...




4) APUS Launcher



APUS Launcher, yukarıda belirttiğim Hola ile aynı sayılır. Aslında APUS, Hola'ya göre daha gelişmiş sayılır ancak ben bu ikisi arasından launcher kullanacak olursam, Hola'yı daha çok tercih edebilirim, ayrıca benim de ilk kullandığım launcherlardan biri APUS'tur.

5) EverythingMe Launcher


Bu launcher, gerçekten güzel ancak şarjı normalinden biraz daha fazla harcıyor. Şarja önem veren arkadaşlar, hemen olmaz diyip geçmeyin, bu launcher hızla geliştiriliyor, çok fazla şarj yemiyor endişelenmeyin. Ayrıca performans konusunda iyi, teması güzel, akıllı klasörlere sahip bir launcher.



Apex Launcher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=tr
Hola Launcher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=tr
dodol Launcher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=tr
APUS Launcher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=tr
EverythingMe Launcher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=tr

Google Play Store'daki sayfalarından daha çok bilgi ve ekran görüntüsüne ulaşabilirsiniz.

Benim tercihlerim bunlardır, sonra daha çok launcher ekleyebilirim.

SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android, Launcher]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU