13 Mayıs 2015 Çarşamba

PROGRAMN TAVSİYESİ : SecureAPlus Premium 1.5 Senelik Lisans (Hediye / Giveaway) 2 Gün

SecureAPlus Premium (Front)

www.secureaplus.com sponsorluğunda tüm ziyaretçilerimize çekiliş ve kura olmadan $22.50 değerinde SecureAPlus Premium lisansı hediye ediyoruz. Lisans kazanmak için yazımızın devamına bakınız

SecureAPlus Premium tüm yeni Malware türlerini ve diğer zararlı yazılımları içerisinde barındırdığı farklı Anti-Virüs motorları sayesinde derhal saptayabilir. Zaman kaybetmeden, çok geç kalmadan zararlıları bularak temizler. % 100 koruma sağlayarak tam güvenlik sunar. SecureAPlus, virüs, malware ve diğer türdeki zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumanızı sağlayan güçlü bir güvenlik uygulamasıdır. Bilgisayarınızdaki uygulamaları tarayıp güvenli bir beyaz liste oluşturur. Ayrıca kendi içerisinde BT uzmanları tarafından oluşturulmuş Beyaz Liste ile güvenli olmayan tüm verileri analiz ederek zararlı ve güvenli olmayan uygulamaları tespit edebilir. SecureAPlus sisteminizdeki zararlı yazılımları, trojan’ları, şüpheli veya kötü amaçlı programları engelleyebilir. Yazılım bulut tabanlı 12 adet antivirüs motorunu kullanır. (Emsisoft, Avira, Sophos, McAfee, Microsoft, ESET, Bitdefender, AVG, Norman, Quick Heal, Total Defense, Clamwin) Yazılım evrensel bir antivirüs programıdır. Sisteminizde kurulu diğer güvenlik yazılımlarıyla beraber kullanılabilecek şekilde uyumludur.

[tab:Genel Bilgiler]

Sadece tek bir antivirüs programıyla yetinmeyin

SecureAPlus geleneksel bir Anti-Virüs yazılımı değildir. Farklı Anti-Virüs koruma modülleri sayesinde Dünyanın en iyi Beyaz Listesini sizlere sunar. Böylece bu liste dışında kalan tehlikeli ve zararlı yazılımları anında tespit edilebilir.

Çoklu Savunma Katmanları

SecureAPlus verilerinize erişmeye çalışan ve sisteme sızmaya yeltenen herhangi bir tehditi önlemede çok başarılıdır. Sisteminizdeki tüm olası noktaları kapsar ve koruma altına alır.

Beyaz Liste

Beyaz liste sayesinde sadece güvenilen uygulamaları her zaman çalıştırabilirsiniz. Beyaz Liste başarılı bir şekilde kötü amaçlı yazılımlar ve virüslerin gizli girişimlerini engeller.

Evrensel Bir Antivirüs

Performansı etkilemeden bulut hizmeti ile dosyaları ve sistemi 10'dan fazla farklı anti-virüs motorlarının kombine gücü ile tarayarak daha yüksek algılama oranlarını ve korumasını size sunar.

Çevrimdışı AV Koruma

İçerisindeki yerleşik anti-virüs motorları çevrimdışı olarakta sistemi tarayarak güvende olmanızı ve özel verilerinizi güvenle saklayabilmenizi sağlar.

Mutlak 360 ° Koruma

7/24 her dakika askeri sınıf bir koruma sunar. 10'dan fazla farklı Anti-Virüs motorları sayesinde çevrimiçi veya çevrimdışı olarak tüm tehditlerden her zaman haberdar olmanızı ve daima güvende kalmanızı sağlar.

Zaman Tasarrufu

Anında çalışmaya başlatarak sisteminizi hızlıca bir dakikadan az bir zamanda taratabilirsiniz. Tam sistem taramasını çok hızlı gerçekleştirebilir. Sisteminizi yormadan tam koruma sunar.

Yazılım Dostu

Bu güçlü koruma yazılımı sisteminizde yüklü olan diğer popüler anti-virüs programları ile beraber çalışabilir. Çakışma yapmadan farklı güvenlik yazılımlarıyla kullanıma uygundur.

Minimal Kaynak Tüketimi

Diğer uygulamalar ve güvenlik yazılımları gibi çok kaynak tüketmez. Bulut gücünden yararlanarak önemli kaynak tasarrufu sağlayıp sistemin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Farkı nedir?

Etkili, Verimli, Herkes İçin.

Güçlü, özgür ve güvenli bir Beyaz Listeye sahiptir.

Tek Programda 10'dan fazla Anti-Virüs gücü.

Esnek Çevrimdışı Koruma

Günümüzün hızlı, tempolu ve giderek tehlikeli bir hale dönüşen dijital ortamında, yeni bilgi ve teknoloji denizinde neyin veya kimin güvenli olduğunu bilmek artık hiç kolay bir iş değildir. Basitçe söylemek gerekirse, SecureAPlus gelişmiş dijital güvenlik çözümlerinin bir sonucudur. Herkes için tasarlanmıştır ve artık büyük kurumlar ve profesyoneller tarafından güvenle kullanılabilir.

Herhangi Tekbir Anti-Virüs'den Daha İyi

Bir uygulama veya program inanılmaz güvenli dursa da gerçekte onun güvenli olup olmadığını bilemeyiz. Geleneksel beyaz liste ile bir uygulamanın güvenli ve güvenilir olduğunu bilmek için BT uzmanları tarafından kararlı bir ekiple bu liste oluşturulmaktadır. SecureAPlus ile herkes kendi Beyaz Listesini oluşturabilir.

Kullanıcı dostu arayüzü ve modern kontrolleri ile nihayet günlük kullanım için çok fazla işlem yapmadan güvenliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Neden Bir Tek Anti-Virüs Yazılımı Kullanasınız ki?

Günde en az 227.000 (Panda Security tarafından 2014 bulgulara dayanarak) yeni virüsler ve kötü amaçlı yazılımlar oluşturmaktadır. Her gün karşımıza yeni zararlılar ve saldırılar çıkabilir.  

SecureAPlus, popüler ve güvenilir anti-virüs motorları: Emsisoft, Avira, Sophos, McAfee, Microsoft, ESET, Bitdefender, AVG, Norman, Quick Heal, Total Defense, Clamwin ile tipik bir Anti-Virüs yazılımından daha az kaynak tüketerek daha iyi ve hızlı algılama oranları için bulut korumaya sahiptir.  Ev ve Ofis için % 100 koruma sunar.

[tab:Kampanya Hakkında] 

Tanıtım yazımızın sonunda paylaşım tuşlarını kullanarak lisansınızı ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Hediye Lisansınız 18 Aylıktır. 

[tab:Program Detayları]  

Windows 8.1 (32-bit ve 64-bit)
Windows 8 (32-bit ve 64-bit)
Windows 7 Home Basic (32-bit ve 64-bit) 
Windows XP SP3 (32-bit ve 64-bit)
Windows Vista SP2 (32-bit ve 64-bit)
Windows Server 2003 R2 SP1 (32-bit ve 64-bit)
Windows Server 2008 SP1 ve üzeri (32-bit ve 64-bit)
Windows Server 2008 R2 ve (64-bit)
Windows Server 2012 (64-bit)
Windows Server R2, 2012 (64-bit)

Dosya Boyutu: 96.67 MB

Fiyatı: $22.50

Web Sitesi: www.secureaplus.com

[tab:Program Resimleri] 

SecureAPlus2

[tab:END]

[social_lock]

LİSANS ALMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

1) Buradan Freemium olarak programı indirin ve kurun.

2) Buradan ücretsiz üyeliğinizi tamamlayın. (Onaylama maili gönderilecektir.)

3) Kurduğunuz programın "About" bölümünde "SecureAPlus ID" niz bulunmaktadır. Bu ID ile buradan 1.5 Yıllık lisansınızı alabilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAMN TAVSİYESİ, SecureAPlus, Premium, Lisans]

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU