24 Mayıs 2015 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : IObit Driver Booster Pro 2.3.1.1

 

Bilgisayar donanımlarımızın sürücüleri zaman içerisinde eskiyebilmektedir, bu da performans ya da sistem sorunlarına yol açmaktadır. Bu nedenle güncel sürücüleri kullanmak her daim yarar sağlamaktadır. Özellikle oyun oynayan kullanıcıların bu konuda dikkatli olması önerilmektedir. Güncel sürücüler ile oyunlardan daha iyi performanslar almak mümkündür. Program ile tarama yaparak güncel sürücüleri indirebilir ve kurabilirsiniz. Programı Türkçe olmak üzere birçok dilde kullanabiliyoruz. Program kısa bir tarama sonrası gerekli sürücüleri tespit edip indiriyor. Yeni bir sürücü çıkması durumunda sizi uyarıyor.

 

Oyun kullanıcıları haricinde de elbette güncel sürücüleri kullanmak oldukça önemlidir, zira eski sürücüler hem performansı etkileyebilir hem de güvenlik açıkları teşkil edebilir.

 

Programı Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde kullanmak mümkündür. Tarama işlemlerini Ayarlar sekmesinden otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Örneğin günlük, aylık, haftalık güncelleme kontrolü yaptırabilir veya bu özelliği devredışı bırakabilirsiniz. Eğer güncellenmesini istemediğiniz bir sürücü varsa ve bunun için taramanın devredışı olmasını istiyorsanız yine ayarlar kısmından bu donanımı ya da donanımları ekleyebilirsiniz. Yine ayarlar sekmesinden indirilen sürücülerin sessiz modda kurulmasını sağlayabilirsiniz.

 

Kişisel olarak görüşüm, programı farklı bilgisayarlarda çok kere kullandım ve gerçekten işini iyi yapan bir program. Özellikleri size göre ise önerebileceğim bir program.

 

Uyumlu Sistemler

Windows XP/Vista/7/8/8.1

 

Programın kurulumuna başlamadan evvel mutlaka interneti kapatın !! Yoksa kapatmadığınız takdirde program kurulur iken pc kontrol ediyor yani daha sonra key girmeye kalktığınızda girdiğiniz keyi inteneti kapatsanız da kabul etmiyor .

 

Download;

 

Filecloud

Turbobit

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, IObit Driver Booster]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU