28 Mayıs 2015 Perşembe

PC ÇÖZÜMLERİ : İnternet Download Manager Full Sürüm Yapma &100 (Resimli Anlatım)


Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere bir önceki konumuzda İnternet Download Manager programının Setup dosyasını paylaşmıştık. İyi hoş yüklüyoruz kullanıyoruz ama bi süre sonra sizden tekrar güncellemenizi istiyor. Yani burada para kazanmak için bir yol bulmuşlar ama biz türkler'de para verecek göz varmı. Bununda bir yolunu elbet buldular.Birçok kullanıcı nın en sevdiği programlar arasında yer alan ''İnternet Download Manager'' sadece bu yönünden dolayı kullanıcıları sıkıntıya sokuyor. İşte bugün size bunun çözümünü resimli olarak anlatacağım.

İşte Karşınızda İnternet Download manager'i tam sürüm yapma.

 

·         İndirdiğiniz rar dosyasının içinde resimdeki gibi setup,crack dosyaları olacaktır. İlk olarak ''Setup''u yapın

·         NOT: Daha önceden yüklü olan ''İnternet Download Manager''i daha güvenli bir kurulum için kaldırın ve sitemizden indirdiğiniz resimde görülen idman607 adındaki ''Setup''u Kurun. İndirmediyseniz aşağıdaki linkten güvenli bir şekilde beklemeden hemen indirebilirsiniz.

·         İndirme sayfasına gitmek için tıklayın

 

 

 

 

 

 

 


Kurulum bittikten sonra indirdiğiniz dosyanın içindeki Crack klasörünü açın.

 

 


Kopyaladığınız Crack kısayolunu Bilgisayarım/ Programı kurduğunuz yeri açın. Genelde Zaten Yerel Disc C/Program Files'in içinde olur.

 

 

 

 


En son olarak indirmiş olduğunuz dosyanın Crack kısayolu içindeki 32 bit veya 64 bit'lik olanlardan hangisi sizin Bilgisayar için uygunsa onu tıklayıp çalıştırın.

 

 

 

 


İşte gördüğünüz gibi Programımız tam sürüm oldu. 

 

 

SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, İnternet Download Manager, Resimli Anlatım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU