8 Mayıs 2015 Cuma

DUYURU : TAVSİYE ETTİĞİMİZ YAZILIMLAR HAKKINDA KISA BİR HATIRLATMA VE ON LINE DESTEK HATTIMIZ

Değerli Üyelerimiz Merhaba;

Öncelikle paylaşımlarımızdan istifade edebildiğinizi umuyoruz ve katkı verdiğiniz için de teşekkür ederiz.

Zaman zaman sizlere teknoloji ve bilişim konularında, bir takım çözümleri, ve yararlanabileceğiniz programları (Mevcutsa orjinal lisansı, yoksa crack’leri yada seri numaraları ile beraber) sunmaya çalışıyoruz. Elbette ki aslında etik olan lisanslı yazılım kullanmaktır. Ancak, yazılım fiyatları malûmunuzdur dövize endeksli durumda ve EURO ve DOLAR’daki artışlara paralel olarak zam görüyor. Bu şekilde artış olunca bütçesi kısıtlı olan üyelerimizden çok sayıda talep alıyoruz ve maalesef istemesek te crack’li olarak ta yazılım öneriyoruz. Zaman zaman da yazılım firmalarının GIVE A WAY günlerinden (Hediye Günleri) yararlanarak tamamen yasal hediye yazılımlar da sunmaktayız. Eğer bu şekilde her gün hediye yazılımları takip etmek isterseniz https://derinstrateji.wordpress.com bloğumuzda ki ürünlere bakabilirsiniz. Günlük olarak hediye yazılımlar bloğumuzda anlık olarak yer alıyor.

Zaman zaman da aksilikler yaşıyoruz. Teknoloji Biriminde bulunan arkadaşlarımız çok sayıda farklı kaynaktan derleme yaptığı için bazen yayınladığımız yazılımın içeriğinde yada bulunduğu sitede zararlı yazılımlar olabiliyor. Bu durumdan dolayı üzgünüz, lütfen kusurumuza bakmayın. Malware veya trojan içerikli yazılımlar, ne kadar dikkat etsek te gözümüzden kaçabiliyor. Çünkü tavsiye ettiğimiz her yazılımı deneme şansımız ne yazık ki mümkün değil. Bu nedenle bazen önerdiğimiz yazılımlarda sorunlar oluşabiliyor. Bu durumda sizlerden ricamız, yazılımları indirmeden önce yada indirip kurmadan hemen önce mutlaka LİSANSLI BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI ile tarayınız.

Böylece eğer yazılım içeriğinde malware veya trojan tipi zararlı varsa bilgisayarımıza virüs bulaşmasından korunmuş olursunuz.

Son olarak, aradığınız yada bulamadığınız yazılım varsa mutlaka Digi (.) Security @ isnet (.) net (.) tr yazın, eğer arşivimizde mevcutsa hemen iletiriz, yoksa da bulmaya gayret ederiz.

Bilişim konusunda takıldığınız yada sormak istediğiniz teknik sorular olursa on line olarak SKYPE üzerinden yardımcı olabiliriz. Lütfen SKYPE ADRESİMİZİ İRTİBATLARINIZA EKLEYİN.

Skype adresimiz : Private.Post

Mutlu paylaşımlar dileriz.

ÖZEL BÜRO TEKNOLOJİ BİRİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category duyuru]

[tags DUYURU, TAVSİYE, YAZILIM, HATIRLATMA, ON LINE, DESTEK HATTIMIZ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU