2 Eylül 2016 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Paragon Backup & Recovery 16 Ücretsiz Lisans

Paragon Backup & Recovery 16 profesyonel yedekleme ve disk yönetimi özellikleri geniş bir dizi ile çok kapsamlı bir yedekleme aracıdır.

Program, örneğin, bir sabit disk master boot record, ilk parçanın, ayrı bölümler veya tam sürücüleri yedekleyebilirsiniz. Aynı zamanda sizin belirlediğiniz dosya ve klasörleri, dosya tabanlı yedekleme çalıştırabilirsiniz. Sen belgeler, müzik, video, müzik veya diğer medya dosyalarını hızlı bir şekilde yedek çalıştırabilirsiniz. Ve hatta mesajlarınızı, hesapları ve adres defteri kurtaracak bir e-posta yedekleme, var (Outlook, Outlook Express ve Windows Mail desteklenmektedir).

Tam, diferansiyel veya artımlı yedeklemeler, geliştirilmiş performans için sadece yeni veya değiştirilmiş dosyaları da dahil olmak ikincisi çalıştırmak mümkün olacaktır. Bir zamanlayıcı siz olmadığınız zaman yedekleme işleri çalıştırmak için izin verir.

Yedeklerden veri geri yükleme kolaydır. Program dahilinde ihtiyaç duydukları dosyaları ve klasörleri geri yükleyebilirsiniz.

Paragon Sadece indirin ve kodunuzu almak için uygulama içinde kayıt olmanız gerekiyor. 1 Kasım 2016 yılına kadar ücretsiz Paragon Backup & Recovery 16 sonuna kadar olduğunu unutmayın.

indir : Paragon Backup & Recovery 16

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Paragon, Backup, Recovery, Ücretsiz Lisans]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU