6 Eylül 2016 Salı

PC ÇÖZÜMLERİ : Windows' un yanında ikinci işletim sistemi olarak Android kullanın

İki aracı kullanarak Windows' lu bilgisayarınıza Android işletim sistemini kurabilir ve tasarladığınız uygulamaları telefona aktarmadan önce büyük ekranda görebilir yada sevdiğiniz Android oyunlarını bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

Bunun en kolay yolu, Genymotion (www.genymoyion.com) benzeri bir emülatör kullanmaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra Android' i 20 farklı telefon ekranında görüldüğü gibi monitörünüze taşıyabilirsiniz. Aracın kendisi ücretsiz ancak ek özellikleri kullanmak için geliştirici aboneliği almanız gerekiyor.

Bir başka alternatif ise ücretsiz olan Android-x86.ISO formatın da indiebileceğiniz bu dosyayı dilerseniz CD' ye isterseniz de ISO' dan USB' ye yazabilen bir araç kullanarak USB belleğinize yazdırabilir ve bu medya üzerinden bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemine başlamadan önce bilgisayarınızda en az 3 GB boş alan bulunduğundan emin olun. Şimdi yükleme medyasını bilgisayarınıza takın ve sistemi yeniden başlatın.

Android-x86 penceresinde "Installation" seçeneğine gidin. "Create/Modify Partitions", "New" ve "Primary" seçeneklerini işaretleyin. Ardından "Bootable" seçeneğini aktifleştirin. "Write" sekmesine gidip "Yes" düğmesine tıklayın.

Şimdi yeni oluşturduğunuz bölüme tıklayın ve "ext3" dosya sisteminde biçimlendirin. Son seçenekleri de onayladığınızda Android-x86′ nın kurulumu başlayacak. Yükleme tamamlandığında Windows işletim sistemi üzerinde android kullanabileceksiniz.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Windows, işletim sistemi, Android]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU