8 Eylül 2016 Perşembe

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Galaxy Note 7'nin Not Uygulaması Yayınlandı

Samsung'un ilk olarak Galaxy Note 7 modelinde yer verdiği Samsung Notes uygulaması diğer Note serisi telefonlara geliyor. APK ile hemen kurulum yapabilmek mümkün.

Galaxy Note 7 hem S-Pen hem de not alma noktasındaki yetenekleriyle dikkat çekmeyi başaran bir telefon. Galaxy Note 7'de S-Pen kalem, donanım ve yazılım tarafında önemli ölçüde geliştirilirken, Samsung ayrıca Note 7 ile birlikte "Samsung Notes" uygulamasını yayınladı. 

Tüm notlar bir merkezden yönetilecek

Samsung'un çeşitli not alma uygulamalarını bir araya getiren Samsung Notes ile kullanıcılar not oluşturma, düzenleme ve S-Pen çizimleri artık tek bir merkezden yönetebilecek. 

Not oluşturma işlemini daha basit ve daha hızlı bir hale getiren yeni not uygulaması, Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre diğer Note serisi telefonlar için yakında kullanıma sunulacak.

Karalama, not alma, yeni kalem seçenekleri, gelişmiş el yazısı tanıma, yeni fırça başlıkları gibi birçok özelliğe sahip Samsung Notes uygulamasının kısa süre içerisinde diğer Note serisi telefon için yayınlanması bekleniyor. 

Samsung Notes APK dosyası indir

Samsung Notes uygulamasının resmi dağıtım süreci öncesinde dilerseniz APK dosyasını indirerek yeni not uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Samsung Notes APK dosyasını buradan indirip telefonunuza kurabilirsiniz. Kullanıcılardan gelen yorumlara göre uygulama Note serisi olmayan Samsung telefonlarda da kullanılabiliyor. 

Youtube Kanalımıza Abone Olun

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Galaxy Note 7]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU