8 Eylül 2016 Perşembe

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Telefon Hafızasını Temizleme Yöntemleri

Akıllı telefonunuzun depolama alanı dolmuş olabilir. Bu problemi ufak ama etkili yöntemlerle bir nebze de olsa aşabilmek mümkün. İşte telefon hafızasını temizleme yöntemleri!

Günümüzde akıllı telefonların depolama kapasiteleri artmış olsa da, yetersiz depolama alanı hala pek çok kullanıcı için sorun olmaya devam ediyor. Hafıza beklenmedik bir anda dolunca yeni fotoğraf çekmek, müzik listeleri oluşturmak ve dahasını yapmak imkansız hale geliyor.

Bu yüzden sizler için bir liste hazırladık. Listemizde telefonunuzda yer açmak için ufak ipuçları bulabileceksiniz. Sonuçta filmleri, dizileri silerek geniş alanlar yaratabileceğinizi siz zaten biliyorsunuz.

Önbelleğe alınmış haritaları silin

Sık olarak geziyorsunuz ve bu sebeple de telefonunuzun harita hafızası giderek fazlalaştı mı? Tabii ki bu hoş bir şey ama hafıza doluyken akıllı telefonunuzda yüzlerce harita tutmak pek akıllıca olmayabilir.

Bu çözümü otomatik olarak çevrimdışı önbellek tutan Apple Maps'te kullanamasanız da, Google Maps ve diğerlerinde deneme şansınız var. Google Maps'te ana menüden çevrimdışı bölgeler kısmına girin, istediğiniz bölgeye dokunun ve ardından silin.

Bunun gelecekte tekrar etmesini istemiyorsanız da, çevrimdışı bölgelerin 30 gün sonra kendilerini otomatik olarak silmesini aynı menüden ayarlayabilirsiniz. Emin olun faydasını da göreceksiniz

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Telefon Hafızası, Temizleme Yöntemleri]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU