5 Eylül 2016 Pazartesi

DUYURU : GOOGLE MAIL GRUPLARIMIZDAKİ PAYLAŞIMLARIMIZLA İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA /// LÜTFEN OKUYUN !!!

Değerli Yurtseverler,

Öncelikle grubumuza yeni katılanlara HOŞ GELDİN demek istiyorum. Umarım paylaşımlarımızdan istifade ederler. Bu paylaşımları başka bir yerde bulabilme olasılığınız az olduğu için umuyoruz arşivliyorsunuzdur. Eğer henüz arşivleme olanağı bulamadıysanız aşağıdaki program ile kolayca arşivleyip müsait zamanlarınızda inceleyebilir, okuyabilirsiniz. Aşağıdaki program MICROSOFT firmasının OFİS programları içerisindeki en son versiyonudur ve kendi alanında dünya birincisi bir yazılımdır.

Aşağıda indirme linkleri bulunuyor ve bu linkleri kullanarak kolayca indirip kurabilirsiniz. Ancak ilk kurulumda OFİS programı lisanssız olarak kuruluyor. Sizin ayrıca dosya içinde yer alan KMS programını kullanarak programı AKTİVE etmeniz gerekiyor. Eğer bu işlemi yaparken zorlanırsanız anlayan bir dostunuzdan yardım alabilirsiniz yada grubumuz teknik uzmanından Skype aracılığı ile (Skype adresimiz : Private.Post) on line destek talebinde bulunabilirsiniz.

Sizin OFİS 2016 yazılımı içinde en çok kullanacağınız program, özellikle E-POSTA YÖNETİMİ olarak OUTLOOK 2016 programıdır. Bu programı kullanmayı bilmeyenler buraya tıklayarak Türkçe eğitim videosunu izleyebilirler. Gmail, Hotmail ve Yahoo uzantılı adreslerinizi bu program ile POP 3 üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Değerli Yurtseverler,

Bazı üyelerimiz, grupta yayınlanan iletilerin çokluğundan şikayet etti. Ki haklılar. Maalesef gündem yoğunluğuna bağlı olarak günlük paylaşım miktarımız en az 35 ile en çok 60 e-posta civarıdır. O kadar işlenecek ve paylaşılacak konu var ki bu sayıyı minimumda tutmayı istesek te gayri ihtiyari olarak 60 civarı mail paylaşmak durumunda kalıyoruz. Ama bunun da tabi ki bir çözümü var. Bu konuda daha önce detaylı olarak açıklama yapmıştık, yeni katılan üyelerimiz için tekrar edelim.

Eğer paylaşımların çokluğundan şikayet ediyorsanız, bu durumda üye olduğunuz G-MAIL adresinizle ÖZEL BÜRO GOOGLE MAIL GRUBU sayfasına buradan girerek MAIL TESLİM ayarınızı KISALTILMIŞ, ÖZET yada E-POSTA YOK olarak ayarlayabilirsiniz.

KISALTILMIŞ ve ÖZET olarak ayarladığınızda paylaşımlarımız size ÖZET olarak ulaşır. Gün içinde toplam maillerin yoğunluğuna bağlı olarak toplamda 2 yada en fazla 3 TOPLU mail alırsınız. Gelen toplu maili açarak ilgilendiğiniz yazının linkine tıklamak suretiyle istediğiniz yazıyı okuyabilirsiniz.

Eğer E-POSTA YOK ayarını seçerseniz bu durumda ayarladığınız an itibariyle mail akışı kesilir ve tarafınıza gruptan mail gitmez. Bu ayarı, örneğin tatile yada uzun iş seyahatlerine çıkmadan önce kullanabilirsiniz.

Yada bu işlemi bize bırakabilirsiniz. MAIL TESLİM AYARINIZI, ÖZET olarak değiştirmemizi isterseniz lütfen ozel-buro@isnet.net.tr adresimize “MAIL TESLİM AYARIMI ÖZET OLARAK DEĞİŞTİRİN” başlıklı bir e-mail atmanız yeterlidir.

Eğer paylaşımlarımız hiçbir şekilde size hitap etmiyorsa ve ilgilendirmiyorsa lütfen ozel-buro@isnet.net.tr adresimize “GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUM” başlıklı bir e-mail atınız. Mail akabinde üyeliğiniz hemen sonlandırılacaktır.

Paylaşımlarımızla ilgili soru yada sorunlarınız için ozel-buro@isnet.net.tr adresimize yazabilirsiniz. Tarafımıza ulaşan tüm maillere en kısa sürede yanıt vereceğiz. Paylaşımlarımızı ayrıca web sitemizden de www.ozelburoistihbarat.com takip edebilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

Yusuf Özbek

ÖZEL BÜRO ADMİN

MICROSOFT OFİS 2016 İNDİRME LİNKİ

Microsoft Office Pro Plus 2016 VL Full Türkçe İndir kur

 

Microsoft Office Pro Plus 2016 VL Full Türkçe İndir

Microsoft Office Professional Plus 2016 VL,32x64bit türkçe destekli v16.0.4266.1001 vl sürüm farkı özelleştirilebilir olması,1 ekimde msdn çıkışlıdır

NOT: KMS ile full olmakta iş akışınızı bu yazılım ile hızlandırabilirsiniz.

————————————————————-

Boyut:885-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

İNDİRME LİNKLERİ

Microsoft Office Pro Plus 2016 32bit
Microsoft Office Pro Plus 2016 64bit

(((Alternatif)))

Microsoft Office Pro Plus 2016 32bit
Microsoft Office Pro Plus 2016 64bit

(((Alternatif)))

Microsoft Office Pro Plus 2016 32bit
Microsoft Office Pro Plus 2016 64bit

NOT : LİNKLERİN GEÇERLİLİĞİ KISITLIDIR. BU NEDENLE LİNKLER ÖLMEDEN İNDİRMENİZ ÖNERİLİR.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category duyuru]

[tags DUYURU, GOOGLE, MAIL GRUPLARI, PAYLAŞIM, HATIRLATMA]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU