8 Eylül 2016 Perşembe

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Facebook'tan Liselilere Özel Uygulama !

Facebook, liselilere özel yeni sosyal medya uygulaması Lifestage ile karşımıza çıktı. Sadece liselilerin kullanabildiği Lifestage, Snapchat'e rakip olabilir.

Facebook'un, Snapchat çıkmazını herkes duymuştur. Duymayanlar için konuyu kısaca özetleyelim. Facebook, Snapchat'i satın almak istemiş ancak başarılı olamamıştı. Facebook daha sonra Snapchat'e rakip olmak için bir çok uygulama ve hizmet yayınlamış ancak bunlar da hüsran ile sonuçlanmıştı.

Son olarak Instagram'a eklediği Hikayeler özelliği ile Snapchat'e rakip olmak isteyen Facebook, şimdi de Lifestage uygulamasını yayınladı.

Lifestage sadece liselilere özel!

Liseli gençleri hedef alan Lifestage uygulaması, Facebook'un en genç ürün yöneticisi tarafından geliştirilmiş. 

19 yaşındaki Michael Sayman'ın fikri ile üretilen Lifestage, lise öğrencileri arasında sosyal ağ kurma hedefini güdüyor. Lifestage ile okuldaki arkadaşlarınız ile grup oluşturabilir veya herkes ile tek tek iletişim kurabilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak için 20 kişi gerekiyor!

Snapchat'e benzerliği ile dikkat çeken Lifestage'i kullanabilmek için; öğrencilerin okudukları lisede en az 20 kişinin bu uygulamayı kullanıyor olması gerekiyor. 20 kişiyi tamamladıktan sonra gruplar oluşturabilir ve arkadaşlarınızı profillerini görüntüleyebilirsiniz.

Facebook hesabı ile giriş yapılan Lifestage, şimdilik sadece iOS platformunda bulunuyor ve Amerika'daki liseleri kapsıyor. Eğer bu proje başarıya ulaşırsa, Lifestage'in dünya geneline de yayılması bekleniyor.

Sahte profillerin önüne geçilmek için Lifestage profil fotoğrafına sadece telefondan çektiğiniz Selfie'nin koyulabildiğini belirtelim.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Facebook, Liseli, Özel Uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU