8 Eylül 2016 Perşembe

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : iOS 9.3.5 Yayınlandı

Apple, iOS 10 sürümünün resmi dağıtımına sayılı günler kala iOS 9.3.5 güncellemesini yayınlandı. iOS 9.3.5 güncellemesi neler getiriyor?

Apple bir taraftan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleriyle çıkış yapacak iOS 10 işletim sistemi için beta sürecini devam ettirirken, diğer taraftan mevcut sürümü kararlı hale getirmeye devam ediyor. 

Ağustos başında iOS 9.3.4 güncellemesini yayınlayan Apple, üç haftalık aranın ardından bu defa iOS 9.3.5 güncellemesinin dağıtım işlemini başlattı.

iOS 9.3.5 güncellemesi neler getiriyor?

Yeni yazılım paketi iOS 9 sürümü için muhtemelen son güncelleme olacak. Apple'dan yapılan açıklamaya göre iOS 9.3.5, iPhone ve iPad için güvenlik odaklı önemli bir güncelleme. Güncelleme içeriğinde ayrıca hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri yer alıyor.

iOS 9.3.5 güncellemesini alan modeller

iOS 9.3.4 güncellemesi; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 5 alıyor. 

iOS 9.3.5 Nasıl Yüklenir?

iOS 9.3.5 güncellemesini Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden veya iPhone/iPad'i iTunes'a bağlayıp güncellemeleri denetele seçeneğini kullanarak yükleyebilirsiniz.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, iOS]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU