22 Eylül 2016 Perşembe

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Google'ın Mesajlaşma Uygulaması 'Allo' Kullanıma Sunuldu !

Arama motoru devi yeni güçlü şifreleme ile iki yeni (Duo & Allo) mesajlaşma uygulamasını duyurdu.

Allo (ya da Google Allo) Google tarafından geliştirilen anlık mesajlaşma mobil uygulaması. 22.09.2016 tarihinde Google I/O Google tarafından duyruldu.

Google Allo'yu kullanabilmek için bir Google hesabına gerek duyulmadığını da vurgulamak gerekiyor. Zira diğer mesajlaşma uygulamalarının çoğunda olduğu gibi Allo'yu da sadece cep telefonu numarasını girerek kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Akıllı mesajlaşma uygulaması Google Allo'yla daha çok şey söyleyin, daha çok şey yapın.Çıkartmalar, doodle'lar, KOCAMAN emojiler ve yazdıklarınızla kendinizi daha iyi ifade edin.Allo, yanında Google Asistan'ın önizleme sürümünü de getiriyor.

Mürekkep
Gönderdiğiniz fotoğraflara doodle veya yazı ekleyerek yaratıcılığınızı gösterin.

Çıkartmalar
Bazen sadece bir çıkartma her şeyi anlatır. Google Allo'daki çıkartmalar, dünyanın farklı yerlerinden bağımsız sanatçı ve stüdyolar tarafından tasarlanmıştır.

BAĞIRIN veya fısıldayın
Artık kendinizi ifade etmek için BÜYÜK HARFLERLE yazmanıza gerek yok. Basit bir kaydırma hareketiyle düşüncelerinizi daha yüksek veya daha alçak bir sesle ifade edin.

Akıllı Yanıt
Mesajları tek bir kelime yazmadan yanıtlayın. Tarzınızı, yazdığınız mesajlardan öğrenen Akıllı Yanıt, mesaj ve fotoğraflara yanıt vereceğiniz zaman yine sizin tarzınızda önerilerde bulunur.

Google asistanınızla tanışın
Merak ettiklerinizi bulmak ve arkadaşlarınızla plan yapmak için mesajlaşmanızı bölmeye gerek yok. @google yazdığınızda Asistanınız yardıma hazır.

Gizli mod
Mesajlarınızı uçtan uca şifrelemeyle gönderin, özel bildirimlerle mesajlaşmalarınızı daha gizli hale getirin ve belirli bir sürenin sonunda silinen mesajlar sayesinde görünme süresini siz belirleyin.

(Google Asistan ve Akıllı Yanıt, şu an için yalnızca İngilizce kullanılabilmektedir)

Google Allo indirin ve arkadaşlarınızla sohbet başlatmak için…

Google Allo: Android | iOS

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Google, Mesajlaşma, Uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU