5 Eylül 2016 Pazartesi

PC ÇÖZÜMLERİ : DPC_Watchdog_Violation hatasını düzeltin

Windows 8 ve 10′ da karşılaşılan "0x133″ yada "0x00000133" hatası, Windows' un mavi ekran vererek kapanmasına ve yeniden başlamasına neden olur. Genellikle sabit disk yazılımını güncellemek bu hatayı giderir.

Bunun için, [Windows]+[R] tuş kombinasyonuyla "Çalıştır" penceresini açın ve "devmgmt.msc" yazıp "Tamam" a tıklayın. Aygıt Yöneticisi penceresinde "Disk sürücüleri" başlığı altındaki sabit disklere şimdi anlatacağımız adımları uygulayın. Sabit diske sağ tıklayın ve "Sürücü yazılımını güncelleştir" seçeneğine tıklayın. Sürücü güncelleştirmesini otomatik olarak Windows' a yapıldıktan ya da kendiniz elle yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sorunu çözülmüş olması lazım.

Bazen, Windows' un hızlı başlatma özelliği de bu soruna neden olabilir, kapatıp sorunu giderip giderilmediğini denemeniz gerekir. Bunun için "Denetim Masası/Donanım ve Ses/Güç Seçenekleri/ Bilgisayar uyandığında parola gereksin" yolunu izleyin. Açılan pencerede "Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir" yazısını tıklayın. Şimdi "Hızlı başlat' ı etkinleştir" seçeneğini işaretini kaldırın ve "Değişiklikleri kaydet" düğmesini tıklayın.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU