5 Mayıs 2015 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows 7 Home Basic Sp1 Türkçe - Lite Sürüm (32 Bit & 64 Bit) + Otomatik Aktivasyon



Windows 7 Home Basic Sp1 Türkçe - Lite Sürüm (32 Bit & 64 Bit) + Otomatik Aktivasyon

Düşük donanıma sahip bilgisayarlar için optimize edilmiş Windows 7 sürümüdür. Buradaki optimizeden kasıt, günlük hayatta kullanılmayan birçok bileşen silinmiş hali ile ram ve işlemci kullanımı yarı yarıya düşmüştür. Düşük donanıma sahip ve amacı video izlemek, internette gezinmek olan kullanıcılara hitap eden bir sistemdir.

Nisan 2015 itibarı ile sistem ve güvenlik güncellemeleri entegre edilmiştir. Net framework 3.5 aktif, 4.5.2 entegreli olarak gelir. İsteğe bağlı aktivasyon seçeneği bulunur. Katılım gerektiren bir sistemdir. Bilgisayar adı, kullanıcı adı gibi bilgileri siz girersiniz.

Bu sistem ile güncelleme yapmak mümkün değildir. Dosya boyutunun küçük olmasının başlıca nedenlerinden biri, güncellemelerin yedeklendiği ve tutulduğu klasörün silinmiş olmasıdır. O nedenle bu sistemle güncelleme yapamazsınız.

Sistemin amacı bellidir. Ortalama bir bilgisayarda boşta 350 ile 500 mb arası ram tüketimi yapmaktadır;



Windows'a gömülü olan scanner, yazıcı driverleri, sistem içerisinde gelen oyunlar (kağıt oyunları vb.) silinmiştir. 32 ve 64 bit ayrı ayrı olarak sunulmuştur. Silinen bileşenleri aktif etmek, tekrar yüklemek mümkün değildir.

Özetlemek gerekirse;

Hp'nin 2012 üretimli bir netbooku var. Bu netbook maksimum 1 gb ram destekliyor. Sistem üzerinde windows 7 kurulu. Dolu, dolu olan windows 7 minumum 800, 900 mb ram yer. Bu cihaz bir tane video dahi açınca kafayı yiyor. Xp kurmak istenildiği zaman ise biostan bunu engellemişler. Aşmanın elbet yolları var ancak kaç insan bunu yapabilir? Amaç bu gibi kullanıcılara bir nebze olsun yardımcı olabilmek.

Sizinde kullanım amacınız videolar izlemek, sosyal medyalarda takılmak ve haber okumaktan ibaret ise, bu ise bu sistem işinizi görür değerli turkhackteam üyeleri. Dosya boyutuna, ram kullanımına aldanmayın. Sürekli güncel oyun oynuyorsanız, güncel ve ağır programlar kullanıyorsanız autodesk ürünleri vb. bu size hitap etmez. Güncelleme özelliği açılamaz. Ağır programlar windows güncellemesi ister, oyunlar windows güncellemesi ister.

Bu sisteme program kuramaz mıyım? derseniz, kurarsınız elbet. Skype, office, antivirüs, yani günlük hayatta işinize yarayacak ne ise kurabilirsiniz. Tekrar ediyorum takır takır oyun oynayıp, ağır ağır cad programları kullanacak iseniz bu sistemi indirmeyin arkadaşlar. Amacı bellidir, amacında kullanırsanız cilloptur. :)

Sistemden görüntüler;





Bu arada bilgisayar bekleme moduna geçince herhangi bir tuşa basıyorsunuz. Normalde tak diye sistem açılır, fakat bunda şöyle bir ekran gelir;



Bu ekranın dolmasını beklemeniz yeterli arkadaşlar. Siyah ekranı gördükçe reset tuşuna basmayın :)

- 32 Bit Linkleri -
letitbit | turbobit

- 64 Bit Linkleri -
letitbit | turbobit

 

Kod:

 

Rar Şifre : www.warezturkey.net

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows 7 Home Basic]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU