21 Mayıs 2015 Perşembe

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Twitter'da takipleşmediğiniz insanlardan mesaj ( DM ) almak

Twitter'da takipleşmediğiniz insanlardan mesaj ( DM ) almak



Twitter'da direk mesajlaşma özelliği bugün itibariyle güncellendi. Artık twitter üzerinde takipleşmediğiniz insanlarla da özel iletişim kurabileceksiniz. Peki nasıl? Bu konumda sizlere detaylı bir şekilde anlatacağım değerli turkhackteam üyeleri.

Bilindiği gibi Twitter üzerinde, olağan şartlarda yalnızca karşılıklı olarak birbirimizi takip ettiğimiz kişilerle doğrudan mesajlaşma imkanına sahiptik. Takip ettiğimiz kişi eğer bizi takip etmiyorsa, biz ona mesaj attığımızda, cevap alma gibi bir lüksümüz olmuyordu.

Bu sistemi yüzünden, artık gelen şikayetleri görmezden gelemeyen Twitter, direkt mesajlaşma sisteminde önemli bir güncellemeye gitmişti. Yeni gelen güncelleme ile artık takipleşmediğimiz insanlarla da direkt mesajlaşma imkanına sahip olduk. Peki, Twitter'da herkesten mesaj almak için yapmanız gereken ayarlar neler? Ve bu ayarları nasıl yapacaksınız?


1- Öncelikle sağ üst kısımda twitter kullanıcı resminizi bulunduğu alana tıklayarak, menüden ''Ayarlar'' seçeneğine tıklayın.



2- Daha sonra sol taraftan, ''Güvenlik ve gizlilik'' seçeneğine tıklayın.



3- Tıkladığınızda açılan bölümde, en alta doğru sayfayı indirin. Özellik pasif konumda görünecektir.



4- Özelliği aktif hale getirmek için, ''Herhangi bir kimseden Direkt Mesaj al'' seçeneğine tik koymanız, ve Değişiklikleri kaydet demeniz yeterlidir.



Android kullanıcıları ise, twitter uygulamanıza girin, ayarlar>@..... nickname veya isminizin yazılı olduğu alana tıklayın>Gizlilik>Herhangi birinden mesaj al seçeneğine tik koymanız yeterlidir.

Basit, ama kullanıcıların gözünden kaçan yeni bir özellik olmasından dolayı anlatma gereği duydum. Başka bir özgün makalede daha görüşmek dileğiyle değerli turkhackteam üyeleri...

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags twitter, takip, follow, dm, direkt mesaj, mesaj, özel mesaj, tht, turkhackteam]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU