3 Mayıs 2015 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Windows ya da tarayıcı ile RAM'in kullandığı dosyaları okuyun !



RAM'ler kullanımdaki dosya ya da belgeleri saklamaktadır. Eğer bir yazılım daha fazla çalışmaz hale gelir ise, ya da bir dosyayı artık düzenleyemiyorsanız, bunlar artık RAM'den atılmıştır. Kullanıcı olarak RAM'e tam erişiminiz yok, ancak Windows ya da tarayıcı yardımıyla belirli verileri RAM'den okuyabilirsiniz değerli turkhackteam üyeleri.

Böylelikle kaybolan veriyi tarayıcının belleğinden görerek büyük bir kısmını kurtarmanız mümkün olur. Bu dosyalar tarayıcınızın arama çubuğundan çağırılabiliyor. Bunun için ''about:cache'' komutunu adres satırına girin.



Windows'ta ise komut satırını çalıştırmak için [Windows]+[R] tuşlarına basın, ve buraya ''%appdata%'' yazın. Tırnak işaretleri olmadan ve onaylayın. Böylelikle hali hazırda kullanılmakta olan yazılımları göreceksiniz arkadaşlar. Örneğin Word belgelerine erişim için ''Roaming' / Microsof / Office / Recent'' dizinine gidebilirsiniz. Belgelerinizi bulduktan sonra, Word'de açıp düzgün bir biçimde kaydedebilirsiniz değerli turkhackteam üyeleri.

Bir başka makalede görüşmek dileğiyle...

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Windows, tarayıcı, RAM, dosya]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU