18 Eylül 2016 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : WonderFox HD Video Converter Factory Pro 10

HD Video Converter Factory Pro , gelişmiş High-Definition (HD) video dönüştürme teknolojisi ile donatılmıştır. Kullanıcıların HD MP4, HD MKV, HD AVI, HD MTS, HD TRP gibi High-Definition (HD) Standart-Definition (SD) videoları dönüştürme yardımcı olur. Aynı zamanda HD videoları SD videolara dönüştürmek ve video boyutu azaltmak için kullanabilirsiniz.

HD dönüştürme yazılımı 100+ video formatlarını destekler. Bu popüler video geniş bir Multi-track, HD video M2TS, MKV, AVCHD, HDTV BDAV ve MPEG-TS ve daha dönüştürmek, örneğin, HD video SD video da dahil olmak üzere hemen hemen tüm video formatına neredeyse tüm popüler video ve ses formatları arasında dönüştürme..

Böyle iPad, iPhone, Samsung Smartphone veya Tab, Kindle Fire, Nexus, Android, Nokia, BlackBerry, Sony ve daha fazla hem taşınabilir ve konsol oyuncuları, tüm High Definition ve HD-Video Kamera videoları dönüştürebilirsiniz. Ya da TV'lerin en sevdiğiniz video türlü (Samsung TV, LG TV, Sony TV, Panasonic TV, Sharp TV, vb dahil) izleyin. Aşağıda desteklenen tüm video / ses formatları kontrol edebilirsiniz.

Güçlü dönüştürme işlevleri, HD Video Converter Factory Pro aynı zamanda bir yanan-hızlı hızlı video dönüştürme yardımcı olacak 50X gerçek zamanlı video dönüştürme hızı, imkanı sunar, Çoklu CPU ve Hyper Threading destekler.

Facebook, LiveLeak, Vimeo, Metacafe, dan Video İndir

Dahili bir online video downloader Pro WonderFox HD Video Converter Factory eklenir. Sadece birkaç tıklama ile kolayca hd video dosyalarını indirebilir ve daha sonra taşınabilir cihazların herhangi aktarabilirsiniz.

Facebook, Vimeo, LiveLeak, Metacafe ve diğer video paylaşım sitelerinden online video indirin.
Etkinleştir HD indirmek için seçmek için Vimeo kaynak video gibi hd mp4 hd mkv, hd avi, hd ts, vb
Toplu indirme modu – çoklu görev modu

Popüler video, ses ve Taşınabilir Cihazlar için HD video dönüştürme

Hemen hemen tüm video dosya formatlarını giriş biçimleri olarak destekler..

High Definition ve Standard Definition video:
Built-in 100+ video formatlarını, örneğin dönüştürmek gibi tüm popüler video formatları arasında dönüştürme AVI, MPEG, WMV, ASF, MOV, MKV, HD (1080P, 720P) TS, HD ASF, HD AVI, HD MP4, MOV HD, HD WMV, Apple iPod, iPad, iPhone, herhangi üçte yardımı olmadan vb BlackBerry, Samsung, HTC, Nokia, Sony, Microsoft, yüzeyi ve oyun oyuncu XBox, PSP, PS3, gibi En popüler cep telefonu -party codec.

Facebook, Myspace, Yahoo Video vb gibi web video için herhangi bir video dönüştürme

Popüler Taşınabilir Cihazlar için Dönüştür:
önceden ayarlanmış gibi, iPad mini 2, iPad Air, iPhone 5S / C, iPod Touch 5, iPhone 5, iPhone 4s / 4, Samsung GALAXY Note video ile taşınabilir cihazlar geniş bir yelpazede videoları Rip 3, S4, BlackBerry Z30, Windows telefonlar, televizyonlar, Xperia Z1S, Yüzey, Xbox One, PS4, Nexus, Zune, HTC One, vs … (100'den fazla mobil cihazlar)

50X hızlı Dönüşüm Hız
Benzersiz dönüşüm hızı – WonderFox orijinal toplu dönüştürme fonksiyonu (paralel dönüştürme) aynı anda videoları toplu dönüştürme yardımcı olacaktır. Tüm videoları aynı anda dönüştürülür, aynı anda 10 adede kadar video ekleyebilirsiniz.

Intel® Core TM, NVIDIA® CUDATM ve AMD® daha hızlı video dönüştürme hızı üretmek için. Ve benzersiz kodlayıcı teknolojisi ile, bu 50X hızlı dönüşüm hızı artırabilir.

WonderFox HD Video Converter Factory Pro 10 (% 100 indirim) indir

Lisans Kodu: VC-HDPB-B181B00782-9A668AEEA0-5F8626F86E

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, WonderFox, HD, Video Converter, Factory Pro]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU