15 Temmuz 2015 Çarşamba

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : FACEBOOK CEP TELEFONU ONAYI İLE GİRİŞLERDE TURCELL HATTI SORUNU ÇÖZÜMÜ

Değerli Üyelerimiz;

Bildiğiniz gibi FACEBOOK’ta giriş güvenliğiniz için cep telefonunuza giriş kodu gönderen bir güvenlik sistemi bulunuyor. Bu sistemi mutlaka kullananlar vardır. Ancak bu güvenlik sistemi güvenlik açısından büyük bir kolaylık sağlıyorsa da maalesef TURKCELL hatlarında çok sık problem yaratıyor. Bazen güvenlik kodu günlerce veya haftalarca gelmeyebiliyor. Bu durumda sizde facebook hesabınıza erişemiyorsunuz. Ancak bunu aşmanın yolunu size resimli olarak göstereceğiz.

Öncelikle bu sorunu yaşıyorsanız çözmeniz için başka bir facebook hesabına ihtiyacınız var. Bunu siz de yeni bir hesap açarak yapabileceğiniz gibi kardeşinizin, sevgilinizin, çocuğunuzun yada eşinizin hesabı üzerinden yapabilirsiniz.

Yapmanız gereken işlemler şunlar.

Öncelikle diğer facebook hesabına gireceksiniz.Ayarlar bölümünden MOBİL’e tıklayacaksınız.

Burada karşınıza TELEFON EKLE şeklinde bir seçenek çıkacak. Buraya diğer açılamayan hesabınızda tanımlı olan telefon numarasını gireceksiniz.

Telefon onaylandıktan sonra şimdi gönül rahatlığı ile açılamayan diğer hesabınıza girebilirsiniz.

Eğer kullandığınız yeni hesaba tanımlı cep telefonunuzu da yeni hesabınızdan kaldırmayı unutmazsanız her iki hesaba da sorunsuz girebilirsiniz.

FACEBOOK CEP TELEFON ONAYI sistemi maalesef TURKCELL HATLARINDA sorun yarattığı için kullanmanızı önermiyoruz. Buradan doğacak güvenlik açığını şifrenizi güvenli hale getirerek kapatabilirsiniz. Örneğin şifrenizi : jkhy+%458_=(şlkuy74=’ şeklinde yaparsanız kırılması zorlaşacaktır.

İyi günler dileriz.

ÖZEL BÜRO

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, FACEBOOK, CEP TELEFONU ONAYI, TURCELL HATTI, SORUN ÇÖZÜMÜ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU