17 Temmuz 2015 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Skype 5.5 Sürümü Android İçin Çıktı

 

Skype platformu güçlenmeye ve gelişmeye devam ediyor. Android işletim sistemli cihaz sahiplerine de hizmet veren Skype, son sürümü ile birlikte yeni bir özelliğe kavuştu. Skype Android 5.5 sürümü ile birlikte kullanıcılar çok daha kolay bir şekilde giriş ve çıkış yapabilecekler.

Skype Android 5.5 sürümünü kullanan Android'li cihaz sahipleri bir kez giriş bilgilerini kullanarak online olduklarında bir sonraki giriş için tekrar bilgilerini kullanmak zorunda kalmayacaklar. Bir başka deyişle Skype Android bundan sonra girdiğiniz tüm kullanıcı bilgilerini hatırlayacak, acil çağrı durumlarında sizi tekrar tekrar kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda bırakmayacak.

Pek tabii akıllara gelen bir soru daha var. Sistem giriş bilgilerinizi kaydettiğinde kötü niyetli kimseler sizin yerinize Skype'a giriş yapabilecek mi? Bu konuda kullanılabilecek tek korunma yöntemi ise "sadece şifre sor" seçeneği. Kullanıcı adınızı hatırlayan Skype, güvenlik arzu edenler için şifre talep edecek.

Skype Android sürümünün bir sonraki güncellemesinde ise, paylaşılan web içeriklerine gitmeden önce ön izleme yapma seçeneği yer alacak. Böylece olası tehlikeli durumlardan kaçınma şansı doğacak.

Skype 5.5 versiyonunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz!

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Skype, Android]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU