9 Temmuz 2015 Perşembe

PC ÇÖZÜMLERİ : Aradığınız Materyali Hızlıca Bulun /// KAMUYA AÇIK ÜCRETSİZ RESİM SİTELERİ

 

Merhabalar,

Biz, BİLİŞİM ile uğraşan insan topluluğu olarak, çoğu zaman zihnimizde oluşan görseli bulmak için büyük bir zaman harcarız ve sonunda da büyük ihtimalle bulamayız. :puah

Bu başlıkta sizlere hızlı bir şekilde, yüksek çözünürlükte ve tamamen kamuya açık yani ileride herhangi bir telif sorunu çıkartmayacak, imzasız görselleri, ikonları nasıl bulabileceğinize dair bir kaç yararlı site önerisinde bulunacağım.

İlk sitemiz: "pixabay" Bu sitenin en sevdiğim yanı aramanızı Türkçe olarak yapabiliyorsunuz. (Sanırım dil çeviri gibi bir sistem kullanıyor.)

pixabay'a gitmek için tıklayın.



İkinci olarak önereceğim site: "publicdomainpictures" çalışma yapısı pixabay ile tamamen aynı. Tabii bu sitede aramanızı ingilizce olarak yapmanızda fayda var

publicdomainpictures'e gitmek için tıklayın.


Geldik üçüncü ve aramada en kapsamlı sitelerden birine: "imageafter" Bu siteyi kullanarak on (10) üzerinde farklı türde arama yapabilirsiniz.

imageafter'a gitmek için tıklayın.


Ve diğerlerinden farklı olarak dünya çapında kendi farkını ortaya koymuş bir site "shutterstock" Bu sitede bulamayacağınız materyal yok desek yeridir. Aradığınız kelime için sayfalarca örnek gösterebilir. E tek kötü yanını sorarsanız materyallerin ful sürümünü indirmek için elinizi cebinize atmanız gerekiyor.

shutterstock'a gitmek için tıklayın.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Materyal, KAMU, ÜCRETSİZ RESİM SİTELERİ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU