15 Temmuz 2017 Cumartesi

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Insider Önizleme Yapısı 16241 Şimdi Hazır

Windows 10 Insider Önizleme Yapısı 16241 Şimdi Hazır

Microsoft, PC için Insider Preview Build 16241 ve Mobile için Build 15230’un kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu son yapı mevcut özelliklerde ve bazı yeniliklerde de yenilikler içeriyor.

Windows 10 Önizleme Yapısı 16241

Windows Insider program lideri Dona Sarkar, yeni özellikleri perşembe günü bir blog yazısında yayınladı. İşte size neler bekleyebileceğinize bir göz atın.

Windows Shell Geliştirmeleri

kilit ekranınızdan PIN veya Şifre’nizi kurtarma olanağı sağlandı. Ardışık Akrilik Malzeme, aşağıda görebileceğiniz kullanıcı arayüzüne yeni bir görünüm. Akrilik Materyal, herhangi bir XAML tabanlı kullanıcı arabirimi ve uygulamasında görünecek ve bu yapıda (16241) ve daha yüksekte görülecektir.

Görev Yöneticisi Geliştirmeleri.

Performans sekmesinin GPU bölümünde tasarım değişiklikleri var. GPU adı artık sekmenin sol tarafında gösteriliyor. GPU motorlarını gösteren yeni, çok motorlu bir görünüm. 3D, Kopyalama, Video Kodlama ve kod çözme motorları için çizelgeleri görebilirsiniz. Toplam GPU belleğini Performans sekmesinin alt kısmında da görebilirsiniz. Ayrıca DirectX sürümü, en yüksek desteklenen DX özellik seviyesini içerir. Ve gelişmiş Microsoft Edge işlemleri Görev Yöneticisi’nde etiketlenmiştir.

Teslimat Optimizasyonu Gelişmiş Seçenekler.

Bu, indirilen içeriği Windows Update ve Windows Mağazasından geliştirir ve daha hızlı ve güvenilir hale getirir. Ayarlar> Güncelleme ve güvenlik> Windows Update> Gelişmiş seçenekler> Yayınlama Optimizasyonu seçeneğine ilerleyerek bulabileceğiniz yeni bir Teslimat Optimizasyonu Gelişmiş Seçenekler sayfası bulunmaktadır.

Etkinlik İzleyicisi.

Mağaza uygulamalarını ve Windows Güncellemelerini indirirken kullanılan genel bant genişliğini görmenize olanak tanır. Ağınızdaki ve İnternet’teki diğer bilgisayarlardan gelen veri miktarını görüntüleyecektir.

Windows Store’daki Linux . Canonical’dan Ubuntu Linux artık Windows Mağazası’nda bulunmaktadır ve Yapı 16215 ve üstü ile başlayan herhangi bir Windows 10 Insider Önizleme üzerine yüklenebilir. Ubuntu ve Windows 10 hakkında daha fazla bilgi için bu blog yazısını inceleyin .

Geliştirilmiş olan bu Windows 10 yapıdaki diğer şeyler Oyun seçenekleri ve Karışık Gerçeklik geliştirmelerinin bir tonu dahil edilmiştir.

Tabii ki, bu yeni yapılanmada ve bilinen sorunlarda başka değişiklikler, geliştirmeler ve düzeltmeler var. Her şeye (Mobil değişiklikler de dahil olmak üzere) bakmak için tam değişim günlüğüne göz atın.

Windows 10 Insider Önizleme Yapısı 16241 Şimdi Hazır indirin

 

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows 10]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU