17 Temmuz 2017 Pazartesi

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Snapchat'ta Hayalet Modunu Etkinleştirme

Snapchat’ta Hayalet Modunu Etkinleştirme

Snapchat benzersiz bir şey yaptı. Hikayeleriniz için size mükemmel filtreler vermek için konumunuzu kullanıyor. Snapchat, arkadaşlarınızın hikayelerini bulunduğunuz yere göre görüntülemenizi sağlayan yeni bir özellik ekledi. Varsayılan olarak, tüm hikayeleriniz coğrafi olarak etiketlenmiştir. Popüler bir hikaye varsa, harita üzerinde gösterilir. Haritayı çevrenizdeki popüler öyküleri bulmak ve görmek için kullanabilirsiniz. Tabii ki, gizlilik ayarlarınıza tabidir. Snapchat’ın size en iyi şey bu özelliğe sahip olması. Snapchat’ta Hayalet modunu etkinleştirebilir ve mevcut konumu harita dışında kaldırabilirsiniz.

Haritayı Görüntüleme

Yakındaki popüler hikayeler için haritada mavi işaretleyicileri göreceksiniz, ancak yayınladığınız arkadaşınız olmadığınız sürece bunları göremezsiniz. Bu kişinin paylaştığı kişilerin gizlilik ayarlarına tabidir.

Snapchat’ta Hayalet Modunu Etkinleştir

Harita ekranında, en üstteki dişli simgesine hafifçe dokunun. Açılan ayarlar ekranından Snapchat’ta Hayalet modunu etkinleştirebilirsiniz. Hayalet modu etkinleştirildiğinde, Snapchat’ı kullanırken konumunuz gizlidir.

Alternatif olarak harita üzerinde bitmoji avatarınıza dokunabilirsiniz . Geçerli konumunuzla birlikte gönderdiğiniz son fotoğrafı gösteren ekranın alt kısmında küçük bir afiş görünür. Bu şerife dokunun, aynı ayarlar ekranına yönlendirilirsiniz.

Hayalet modunu etkinleştirdiğiniz zaman, avatarınızın yüzü kaybolur. Bunun yerine Snapchat logosunun mavi bir versiyonu ile değiştirilir; bu, bulunduğunuz yeri paylaşmadığınız anlamına gelir.

Hayalet modundayken, harita ekranının üst kısmındaki dişli çarkı simgesi de küçük bir hayalet rozet alır.

Harita Mesaj Gönder

Harita ekranının altında bir yakalama düğmesi olduğunu göreceksiniz. Dokunduğunuzda, çekim yapabileceğiniz, düzenleyebileceğiniz vb. Kamera moduna geçersiniz. Fotoğrafınız haritada görünse de paylaştığınızda Hayalet modu devre dışı bırakılmış olursunuz. Çabukluğu öykünüze yüklemeyi seçebilirsiniz, ancak her zaman arkadaşlarınızın yerine belirli bir arkadaşınızla paylaşabilirsiniz.

VİDEO LİNK : https://www.youtube.com/watch?v=hRaLgtnG2fQ

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Snapchat, Hayalet Modu, Etkinleştirme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU