13 Temmuz 2017 Perşembe

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Home için Windows Defender Bulut koruma seviyesini artırma

Windows 10 Home için Windows Defender Bulut koruma seviyesini artırma

Daha önce, Grup İlkesi'ni kullanarak Windows 10 Pro için Windows Defender Bulutu koruma düzeyini nasıl artıracağınızı size gösterdik. O zamandan beri çoğunuz aynı şeyi Windows 10 Home ile nasıl yapacağınızı sordunuz. Windows 10'un Home sürümünde Grup İlkesi bulunmadığından, Kayıt Defteri'nde bazı değişiklikler yapmanız gerekir.

Not: Bu makale, küçük bir üretim ortamını yöneten deneyimli kullanıcılara yöneliktir. Unutmayın, Kayıt Defteri'nde yanlış bir şey yaparsanız, bilgisayarınız dengesiz hale gelebilir veya tamamen çalışmayabilir. Herhangi bir değişiklik yapmadan önce sürücünüzün tam bir yedeğini almayı unutmayınız. Ayrıca, Windows 10 Sürüm 1703 veya daha üst bir sürümü çalıştırmanız gerektiğini unutmayın.

Windows 10 Home için Windows Defender Bulut Koruma Seviyesini Artırma

Tıpkı Windows 10 Pro'da ve Grup İlkesi kullanırken yapmanız gereken ilk şey, tehdit ve tanımlarla ilgili verilerin toplanmasına izin vermek için Microsoft MAPS'a katılmaktır .

Başlatmak için, Çalıştır iletişim kutusunu getirmek için klavye kısayolunu Windows Tuşu + R tuşlayın ve şunu yazın: regedit ve Enter'a basın veya Tamam'a tıklayın.

Şimdi şu yola gidin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows Defender

Windows Defender anahtarını sağ tıklatın ve Yeni> Anahtar'ı seçin .

Yeni anahtarı Spynet olarak adlandırın ve sağ bölmede yeni bir DWORD (32 bit) değeri oluşturun ve "SpynetReporting" olarak adlandırın ve "2″ değerini verin.

Sisteminize MAPS'a katıldıktan sonra, bulut koruma seviyesini yüksek seviyeye getirebilirsiniz. Kayıt Defteri'nin aynı konumunda kalıp tekrar Windows Defender anahtarını sağ tıklatın ve yeni bir anahtar oluşturun ve MpEngine olarak adlandırın.

MpEngine'in sağ bölmesinde, yeni bir DWORD (32 bit) Değeri oluşturun ve MpCloudBlockLevelolarak adlandırın ve 2 değerini verin .

Bu kadar. Oturumu kapatmanız veya sisteminizi yeniden başlatmanız gerekmemelidir; sadece Kayıt Defteri'ni kapatmanız gerekir. Daha yüksek düzey etkinleştirildiğinde, Windows Defender dosyaları daha sık engelleyecek ve tarayacaktır. Güvenliği artırırken, aynı zamanda güvenli olduğunu bildiğiniz uygulamalarda daha fazla yanlış pozitif almanızı sağlar. Normal koruma seviyesine geri dönmek isterseniz, içeri girip oluşturduğunuz tuşları silin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Windows Defender, Bulut koruma]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU