4 Temmuz 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Vectir Remote Control /// CEP TELEFONUNUZDAN BİLGİSAYARINIZI KONTROL EDİN

Vectir Remote Control Ücretsiz indir

Vectir , bir Bluetooth veya WiFi özellikli cep telefonu veya kızıl ötesi (IR) uzaktan kumanda ile bilgisayarınızı (Winamp, iTunes, Windows Media Player ve PowerPoint gibi uygulamaları) kontrol etmenizi sağlayan bir PC uzaktan kumanda uygulamasıdır. Diğer özellikler arasında uzak masaüstü, fare işaretçisi kontrolü, klavye kontrolü, ana ses seviyesi ayarı ve uzak PC kapatma yer alıyor.

Vectir, Bluetooth özellikli cep telefonları veya USBUIRT gibi USB kızılötesi alıcı / verici cihazlarla çalışır. Vectir’i bilgisayarınıza indirdikten sonra Android, BlackBerry, Windows Phone veya Java destekli cihazlarda ücretsiz Vectir uygulamasını indirin. PC’nizde kayıtlı bir Vectir sürümü ile, tüm kilitsiz özelliklere sahipsiniz – artık bilgisayarınızı akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol edebilirsiniz.

Bir dizi cihaz ve uygulama desteği ile Vectir ideal bir ev ve iş çözümüdür. İş yerindeki PowerPoint sunumlarını kontrol etmek için cep telefonunuzu kullanın ve eve giderken Media Player’ı kontrol edin.

Windows Media Player, iTunes, Winamp, PowerPoint, Mouse ve Volume için önceden yüklenmiş desteği kullanarak PC’nizi hemen kontrol etmeye başlayın. Vectir, kendi kişisel gereksinimlerinize uygun mevcut davranışları ayarlamayı da kolaylaştırır. Yazı tipi boyutlarını ve renklerini değiştirin, yeni komutlar ekleyin ve telefonunuzdaki hangi tuşların seçili özellikleri kontrol ettiğini seçin. Klavye komutlarıyla, PC’nizde çalışan hemen hemen her uygulama için temel uzaktan kumanda desteği ekleyebilirsiniz!

Uzak Masaüstü desteği de Vectir tarafından sağlanmaktadır. Bu özellik, bilgisayarınızın masaüstünü bir cep telefonundan uzaktan görüntülemenizi ve kontrol etmenizi sağlar. Masaüstünü dolaşmak, yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak ve fareyi kontrol etmek için telefonların gezinme tuşlarını kullanın.

Lisans Kodu : 1E8D501F-468E-47A1-89DB-DAFE822B05EC

otomatik olarak başlayacak veya aşağıdaki bağlantıyı el ile indirebilirsiniz.

İndir 1: (Windows) Vectir_Remote_Control_hub.exe
İndir 2: (Android) Vectir Uzaktan Kumanda Uygulamasını
İndir 3: (iOS) Vectir Uzaktan Kumanda Uygulamasını
İndir 4: (Windows Phone) Vectir Uzaktan Kumanda Uygulamasını
İndir 5: (BlackBerry) Vectir Uzaktan Kumanda Uygulaması
İndir 6: (Java) Vectir Uzaktan Kumanda Uygulaması

Vectir Remote Control indirme linki size yukarıda verilmiştir. Vectir Remote Control için lisans anahtarınız da yukarıda verilmiştir. Vectir Remote Control’ı Windows bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Kurulumdan sonra Vectir Remote Control’ı çalıştırın ve lisansınıza kaydedin. Ardından Android, iPhone / iPad, Windows Phone, BlackBerry veya Java destekli telefon veya tabletinizde Vectir uygulamasını indirin. Daha sonra, bilgisayarınızı mobil cihazınızdan kontrol etmek için Vectir’in tüm özelliklerinden tam olarak yararlanabilirsiniz. Tüm mobil uygulamalar ücretsizdir ancak tüm özellikleri kullanmak için yukarıda verdiğimiz lisans anahtarını kullanarak Vectir Remote Control ürününü Windows bilgisayarınıza kaydettiğinizden emin olmalısınız. Keyfini çıkarın!

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Vectir Remote Control, CEP TELEFONU, BİLGİSAYAR, KONTROL]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU