13 Temmuz 2017 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : SafeDNS Ücretsiz indirin

SafeDNS Ücretsiz indirin

Çocuklarınızı ve kendinizi web'den hoşlanmadığınız her şeyden (brüt şeyler, kötü amaçlı yazılımlar, kimlik avı, sinir bozucu reklamlar, zaman kazıcılar) korumak için bir yıldır ücretsiz olarak SafeDNS'yi elde etme şansınızı kullanın . SafeDNS ile, tüm ailenizin üyelerini istenmeyen sitelerden ve siber tehditlerden daha iyi korumanıza ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bulun. Evde Wi-Fi yönlendiriciniz veya cihazlarınızın hangi cihazlarda olacağına karar verdiniz – çocuklarınızın nereye gideceklerini ve çevrimiçi ne kadar zaman harcadıklarını merak etmeyi bırakın.

Yönlendirici ayarlarıyla oynamak için yeterli güvende misiniz? OpenWRT tabanlı yönlendiricinizde NAT arkasındaki cihazlar için bile ağınızdaki her cihaz için ayrı bir filtreleme politikası uygulama gibi yeni hileler öğretin.

Ödüllü SafeDNS web filtreleme servisiyle, uygunsuz ve tehlikeli çevrimiçi içeriği, aile üyelerinizin erişebilmesi için engelleyebilirsiniz. Her biri için ayrı bir filtreleme kümesi oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızı porno ve yetişkinlere uygun içeriğe, çevrimiçi oyun ve sosyal medya sitelerine karşı koruyun. Çocukların, paralarınızı uygulama mağazalarında satın alarak harcamalarından emin olun. Çoğu internet reklamını, kötü niyetli ve kimlik avı amaçlı siteleri tüm sevgili ve yakınlarınız için süzün.

Filtreleme hizmeti ile aile üyeleriniz, yalnızca izin verilen içerik kategorilerinden sitelere erişebilir. Filtreleme hizmetini ihtiyaçlarınıza göre ayarlamak için, 90 milyonu aşan siteyi içeren 57 kategori arasında engellemek veya izin vermek için hangi çevrimiçi kaynak gruplarını seçmeniz yeterlidir. Bloke kategorideki bir site, SafeDNS tarafından korunan bir cihazdan istenirse, istenmeyen içerik yerine bir blok sayfası görüntülenir.

SafeDNS'yi kullanmaya başlamak için 3 adımdan birini yapın:

§  Şirketin sitesinde kayıt ol

§  Kendi filtreleme kurallarınızı kişisel servis gösterge tablonuzda tanımlayın

§  Seçilen cihazlarda servis ayarlarını ağ ayarlarını değiştirerek ayarlayın.

Windows tabanlı bilgisayarlarda SafeDNS'in yüklenmesini çok kolaylaştırmak için şirket bir aracı programı sağlar. GüvenliDNS'i cihazınıza otomatik olarak yüklemek için bilgisayardan indirin ve başlatın. Etmen, dinamik IP'ler veya NAT'ın arkasındaki kullanıcılar için vazgeçilmezdir. Kontrol panelinde SafeDNS Agent'ı indirmek için bir bağlantı var.

SafeDNS'i diğer OS'lerdeki cihazlarda yapılandırmak için şirketin kendi sitesinde sağladığı ayrıntılı talimatları kontrol edin.

SafeDNS'i şu amaçlarla kullanın:

§  Tek bir hesap başına en fazla 3 ana şebekeyi koruyarak internetin daha temiz ve daha geniş ailesi için daha güvenli olmasını sağlayın.

§  Ailenin her bir cihazını veya tüm ev ağını koruyarak filtreleme servisini istediğiniz yere indirin.

§  Web'e bağlı herhangi bir cihazı, OS ve IP'yi filtreleyin.

§  Güvenli tabanlı ağlar dışındaki Windows tabanlı bilgisayarları SafeDNS Agent ile koruyun. Bilgisayarları dinamik IP'lerle veya NAT arkasında Agent'la koruyun.

§  İnternetteki herhangi bir yerden, kişisel çevrimiçi gösterge tablonuz aracılığıyla 7/24 filtreleme hizmetini yönetin.

§  Blok sunucuları botnet'leri kontrol eder, korunan cihazlardan bu tür sunuculara gelen taleplerin uyarılarını alır.

§  Proxy'leri ve anonimleştiricileri engelleyerek SafeDNS'yi atlamaktan kaçının.

§  Bağlam, afiş, ses ve video reklamları gibi çevrimiçi çevrimiçi reklamların çoğunu engelleyerek web sayfalarını daha hızlı yükleyin ve uygunsuz reklam görüntülerinden çocukları koruyun.

§  Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımları engelleyerek tüm ailenin çevrimiçi güvenliğini geliştirin.

§  Kişisel ve çocuk dostu bir şekilde kendi engelleme sayfanızı oluşturun

§  Farklı filtreleme kurallarına sahip en fazla 3 filtreleme politikası oluşturarak İnternet'i yetişkinler, küçük çocuklar ve gençler için farklı şekilde filtreleyin.

§  57 içerik kategorisinden herhangi birini engelleyerek veya izin vererek filtrelemeyi kişisel ihtiyaçlarınıza göre ince ayarlayın.

§  Her bir aile üyesi için aynı bilgisayarda (Ajanalı olarak) önceden belirlenmiş zaman aralıklarında farklı filtreleme ayarları uygulayın.

§  Her bir filtreleme politikası başına ayrı beyaz ve kara listelere sahip herhangi bir filtreleme kuralları grubuna istisnalar getirin.

§  Web kullanımını, beyaz listeye eklenmiş sitelere yalnızca bir beyaz listeye ekleme modunu etkinleştirerek sınırlayın.

§  Çocukların haftanın her günü için gelişmiş bir filtreleme programı oluşturarak çevrimiçi harcama sürelerini sınırlayın.

§  Gizli blok sayfa modunu etkinleştirin.

§  Google ve Bing için Güvenli Arama'yı etkinleştirerek, çocuklar web'de bilgi aramak için uygunsuz bir şey bulmadığından emin olun.

§  Bu video barındırma sitesi için Yasak Mod'u etkinleştirerek çocukların YouTube'da daha az şeyleri gördüğünden emin olun.

§  SafeDNS korumalı cihazlardan ziyaret edilen sitelerde filtreleme politikasına göre ayrıntılı raporlara ve istatistiklere değer 1 yıl geçin.

SafeDNS web filtreleme hizmetinin en üst kalesi, dünyanın önde gelen test laboratuvarları ve uzmanları tarafından kabul edilmektedir. 2 yıldır hizmet AV-Comparatives tarafından Onaylı Ebeveyn Kontrolü Ürünü olarak adlandırılır. Geçen yıl SafeDNS, 2016 Cyber ​​Defense Dergisi Infosec Ödülleri'nde İçerik Yönetimi ve Filtreleme Çözümleri için Editörün Seçimi oldu. Bu Ocak PC Magazine, 2017 için en iyi ebeveyn kontrol yazılımı listesine SafeDNS'yi ekledi.

Ücretsiz SafeDNS hesabınızı almak için promosyon sayfasına gitmek için tıklayın ve kısa formu doldurun; Promosyon kodu bölümüne swos17 yazınız. Sonra, bir Windows kullanıcısıysanız, SafeDNS yazılımını indirin ve yükleyin; Hesabınıza giriş yapmanız gerekecek ve ardından hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Mac, Android, iPhone veya Linux kullanıcısıysanız, Mac, Android, iPhone veya Linux için kullanmaya başlamak için kurulum talimatlarını izleyin

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, SafeDNS, Ücretsiz]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU