16 Temmuz 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : YouTube Video Editor

YouTube Video Editor

YouTube video editörünün sadeliğinde belirli bir güzellik var . Temel geçişler ve efektler içeren basit bir parça zaman çizelgesi ve basit bir soundtrack özelliği. Ancak öğrenmesi kolay, kullanımı hızlı ve oldukça harika.

Bu basit olabilir, ancak sadece YouTube’da olmak bir başarıdır ve milyonlarca üreticinin siteyle etkileşimde bulunma biçimini değiştirme potansiyeline sahiptir.

Artıları

§  YouTube video editörünü öğrenmek kolaydır

§  YouTube video editörü, videoyu hızla işler

§  YouTube video editörü ücretsizdir

Eksileri

§  YouTube video düzenleyici yalnızca en temel özelliklere sahiptir.

Özellikleri

§  YouTube video editörü, YouTube videolarınızı düzenlemenizi ve yeniden biçimlendirmenizi kolaylaştırır.

§  YouTube’da video düzenleme çok basit, karmaşık düzenleme özellikleri içermiyor.
Test Tüpü programının bir parçası olarak, YouTube video editörü halen geliştirme aşamasındadır.

§  YouTube hesabınıza yüklediğiniz YouTube videolarını yalnızca düzenleyebilirsiniz.

§  Efektler arasında siyah beyaz, görüntü sabitleme, parlaklık ve kontrast bulunur.

§  Geçişler arasında crossfade ve silme gibi temel özelliklerin yanı sıra kalp, yıldız ve jack-o-fener gibi sevimsiz olanlar da bulunur.

YouTube Video Editörü, Online Düzenlemeyi Basitleştirir

YouTube video düzenleyicisi daha iyi ve daha iyi oluyor. Başlangıçta tanıtıldığında yapabileceğiniz tek şey kliplerinizi kırpmak, bunları bir zaman çizelgesinde düzenlemek, temel geçişleri eklemek ve bir soundtrack eklemekti.

Artık, videonuzun görünümünü değiştirmek için birden fazla proje oluşturabilir ve efektler ekleyebilirsiniz. Bu iyileştirmeler YouTube editörünü zaten harika bir araç haline getiriyor.

Yeni eklemeleriyle bile YouTube editörü basit bir araç olarak kalmaya devam ediyor. Ve sadeliğin faydaları vardır. YouTube video editörü söz konusu olduğunda, hız söz konusudur.

Video düzenleme işleminin bir masaüstü bilgisayarda ne kadar yavaş olabileceğini biliyoruz ve düzenleme işleminin daha da yavaş olmasını bekliyor olabilirsiniz.

Videolarınızı bir çevrimiçi video uygulamasından bekleyebileceğinizden daha hızlı işleyen YouTube video düzenleyicisinde durum bu değildir. Ve öğrenmek çok daha kolay, bu nedenle YouTube videolarınızı hemen düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Açıkçası, böyle sınırlı video düzenleme yazılımı birçok projeye uygun değildir. Ancak, YouTube video düzenleyicisinin inanılmaz derecede kullanışlı olacağı birçok örneği hayal edebiliyoruz.

Örneğin, son videolarınızın mashup’larını yapmak harika bir şey. Ve web dizisi üreticileri videolarına açılış ve kapanış kredileri eklemek için YouTube video düzenleyicisini kullanabilir.

YouTube video editörü karmaşık bir şey değildir. Bu, YouTube’un kendisi gibi yayınladığımız ve çevrimiçi videoyla etkileşim kurma şeklimizi derinden etkileme gücüne sahip basit bir araçtır.

Web Sitesini Ziyaret Edin

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, YouTube Video Editor]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU