13 Temmuz 2017 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : Android için Popüler 5 Doküman Tarayıcı Uygulaması

Android için Popüler 5 Doküman Tarayıcı Uygulaması

Bir belgenin taranması, bu büyük boyutlu yazıcıyı içermez. Tek ihtiyacınız olan şey, Android cihazınız ve iyi bir tarayıcı uygulaması. Google Play’de ücretsiz olarak bulabileceğiniz bu uygulamalar sayesinde , bir dokümanı taramak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Aşağıdaki uygulamalarla, belgenizi sadece resim çekerek tarayabilirsiniz. Sadece bu değil, taranmış belgenizi bir PDF’ye dönüştürebilir ve Dropbox, Google Drive, Evernote gibi hizmetler vasıtasıyla paylaşabilirsiniz!

1. Office Lens

Office Lens, Google Play’de en popüler tarayıcı uygulamalardan biridir. Uygulama, okunabilen belge ve beyaz tahtaların resimlerini zenginleştiriyor, kırpıyor ve yaratıyor. Uygulama, resimleri PDF, PowerPoint ve Word dosyalarına dönüştürmenize olanak tanır.

Taramadan sonra dosyalarınızı OneDrive, OneNote veya Android cihazınıza kaydedebilirsiniz . Sağ üstteki “Tarayıcı” simgesine dokunun ve bir resim, çalışma tahtası, bir belge veya bir kartvizit olsun, taradığınız belge türünü seçin.

Uygulama, cihazınızı mükemmel bir şekilde yakalamak için nereye taşımanız gerektiğini size yönlendireceğinden, belgeyi hatalı taramayı düşünmeyin.

Belgeyi uzaktan tarayabilirsiniz ve Office Lens size yakınlaştırılmış halini gösterecektir. Uygulama, Almanca, İngilizce, İspanyolca ve Basitleştirilmiş Çince belgelerle en iyi şekilde çalışır.

2. CamScanner – Phone PDF Crea

CamScanner, belgelerinizi verimli bir şekilde taramanız için gereken özellikleri sunar. Telefonunuzun kamerasını kullanarak, faturalarınızı, makbuzlarınızı, notlarınızı, kartvizitinizi, sertifikalarınızı ve daha fazlasını tarayabilirsiniz! Otomatik iyileştirme ve akıllı kırpma özellikleri ile taramalarınızı mükemmel yapın.

Hızlı arama özelliğiyle belirli bir taramayı, değerli zaman kazanmak için yalnızca bir anahtar kelime girerek hızla bulun. Ayrıca, PDF / JPG dosyalarını sosyal medya aracılığıyla veya bir e-posta eki olarak da paylaşabilirsiniz.

Premium hesabına geçerseniz, metinlerden resim çıkarma, arkadaşlarınızla işbirliği yapma, sınırsız sayıda klasör oluşturma gibi özelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

3. Scanbot – PDF Document Scanner

Scanbot önüne koyduğunuz belgeleri tarar, ancak diğer tarayıcı uygulamalarının yapmadığı bir şey yapar . Belgenizi taramaya çalışırken, uygulama ya size daha yakın hareket etmenizi veya taşırmamanızı söyleyecektir. Premium sürümüne geçerek taramalarınıza notlar ve hatırlatıcılar ekleyebilirsiniz (diğer özelliklerin yanında).

Belgelerinizi PDF’ye tarayabilir veya JPG’ye kaydedebilirsiniz. Ayrıca, QR kodu tarama, barkod tarama, çok sayfalı tarama, otomatik yükleme, düzenleme, ek açıklamalar, OCR metin tanıma ve tam metin arama özelliklerine sahiptir. Desteklenen bulut hizmetleri Dropbox, Google Drive, Box ve daha fazlasını içerir!

4. Tiny Scanner

Tiny Scanner, Android cihazınızı taşınabilir bir tarayıcı haline getirir . Karşılaştığınız herhangi bir belgeyi tarayın ve bunları resim veya PDF dosyası olarak kaydedin. Uygulama ayrıca, dosyalarınızı Dropbox, Box gibi en popüler bulut hizmetlerine kaydetme imkanı sunar.

Belgeleriniz gri tonlamalı, renkli veya siyah beyaz olarak taranabilir. Sayfa kenarları otomatik olarak algılanır ve ayrıca sayfa boyutlarını Legal, A4, Letter, vb. Olarak ayarlayabilirsiniz.

Ne taradığınızı tarih, başlık, liste görünümü veya küçük resimle görüntüleyin. Onları korumak için bir şifre kodu ekleyerek dosyalarınızdan meraklı gözlerden uzak tutun.

5. Fast Scanner

5 milyondan fazla yüklemeye sahip olan Fast Scanner, belge tarama ihtiyaçlarınızı karşılayan bir uygulamadır. Kartvizitler ve diğer kağıt metinleri de dahil olmak üzere her türlü belgeyi tarayın. Taramaya birden fazla sayfa ekleyebilir ve PDF olarak kaydedebilirsiniz.

Taramalarınızı daha kolay okunur hale getirmek için çeşitli düzenleme seçeneklerinden birini seçin. Gri, renk2, renk, fotoğraf ve siyah beyaz seçenekleri arasından seçim yapın.

Hızlı Tarayıcı ayrıca, tarayıcı dosyalarınızı, uygulama satın almadan imzalamanıza izin verir. İmzanızı belgenin herhangi bir yerine koyabilir ve hatta büyütebilirsiniz.

Sonuç

Android cihazları pek çok şey gibi kullanılabilir. Bu uygulamalar sayesinde bunları kameranız , telefonunuz ve şimdi tarayıcınız olarak kullanabilirsiniz. Favori tarama uygulamanız var mı? Hangisini tavsiye edersin?

 

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Android, Popüler, Doküman Tarayıcı, Uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU