21 Aralık 2016 Çarşamba

WEB ÇÖZÜMLERİ : Avast SafeZone Tarayıcıyı Nasıl Kaldırılır ?????

Avast SafeZone Tarayıcıyı Nasıl Kaldırılır; Yüklediğinizde Avast Free Antivirus varsayılan ayarları ile Windows PC'de, Avast yükleyici ayrıca Antivirus ek olarak Avast SafeZone yükler.

Yeni başlayanlar için, Avast SafeZone yerleşik gizlilik ve güvenlik özelliklerine sahip ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Temel olarak SafeZone, Chromium tarayıcısını temel almaktadır. Güvenlik ve gizliliği artırmak için Reklam Engelleyici, Parolalar, Video Downloader, Çevrimiçi Güvenlik ve Güvenli Fiyat eklentileri varsayılan olarak SafeZone'a dahildir.

SafeZone tarayıcısı, tonlarca gizlilik ve güvenlik özelliklerine sahip iyi bir tarayıcıya benzerken, birçok kullanıcı Google Chrome, Mozilla Firefox ve Opera gibi diğer popüler tarayıcıları kullanıyor. Yukarıda sözü edilen eklentilerin çoğunun gizlilik ve güvenliği artırmak için bu tarayıcılara yüklenebileceği için, birçok kullanıcı PC'lerinde başka bir web tarayıcısının olması gerektiği hissine kapılmıyor.

Bu makalenin başında da söylediği gibi, Avast tarayıcı kurulumu, varsayılan ayarlarla Antivirus kurarken SafeZone'u otomatik olarak yükler. Bununla birlikte, özel kurulumu seçip ardından SafeZone tarayıcısını işaretleyerek SafeZone'u yüklemeyi önleyebilirsiniz.

Avast SafeZone'u Windows PC'den kaldırmak veya kaldırmak isterseniz, lütfen aşağıdaki talimatları tamamlayın.

Avast SafeZone yüklüyse kaldırın

SafeZone, Avast Antivirus ile birlikte kurulmuşsa, bilgisayarınızdan kaldırmak için aşağıdaki talimatları kullanabilirsiniz.

Başlat / görev çubuğu arama kutusuna "Appwiz.cpl" yazın ve ardından Enter basın. Programlar ve Özellikler penceresini açın.

Burada, Avast bulun ve Sağ tıklayın ve değiştir seçeneğini tıklayın. Bu, Avast Antivirus Kurulum sayfası tekrar açılacaktır.

SafeZone Tarayıcı seçeneği işaretini kaldırın. ve ardından Değiştir düğmesine basın. Bu kadar! SafeZone tarayıcı kaldırılacak ve bilgisayarınızdan kaldırılacaktır.

İşlem tamamlandıktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istenebilir.

SafeZone tarayıcısı olmadan Avast Antivirus'u yükleyin

Avast Antivirus'ı varsayılan ayarlarla kurduktan sonra SafeZone'u kaldırmak yerine Avast'ı bilgisayarınıza kurarken SafeZone'u kurmaktan kaçınmak için özel yükleme seçeneğini seçebilirsiniz. İşte bunu nasıl yapacağım.

Adım 1: Avast kurulumu indirin. Kurulum dosyasını çalıştırın.

Adım 2: Aşağıdaki ekranı gördüğünüzde, tıklayın Özelleştir (Install düğmesinin altındaki) linki.

SafeZone Tarayıcı işaretini kaldırın. SafeZone tarayıcı olmadan Avast Antivirus yüklemek için Install düğmesini tıklayın

Umarım bu yardımcı olmuştur.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Avast, SafeZone, Tarayıcı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU